Protestatarii din Piaţa Revoluţiei, chemaţi la discuţii de primarul Cătălin Flutur

proteste 30 ianuarie16 botoşăneni au ieşit din nou în stradă şi marţi pentru a protesta împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu, în ciuda gerul de afară. La scurt timp după începerea protestelor, o delegaţie a protestatarilor a fost inivitată la discuţii de către primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Şase persoane au mers să dialogheze cu edilul şef, printre care şi Mircea Comănici, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din Botoşani.

protestatari iesind de la intilnirea cu primarul Flutur
protestatari iesind de la intilnirea cu primarul Flutur

Chiar dacă sunt persoană fără venit la 64 de ani, eu în stradă nu am ieşit pentru bani. Eu nu voi pleca până preşedintele ţării, Traian Băsescu, şi primul ministru, Emil Boc, cu tot Guvernul lor, nu vor demisiona. Eu vreau demisia în bloc. Ei ce au avut de făcut au făcut până acum„, a spus Vasile Sandu, unul dintre protestatari.

La rândul său, Mircea Comăneci susţine că întâlnirea cu Flutur nu reprezintă finalul protestelor.

Liderul SCMD a discutat cu primarul despre probleme la nivel central, dar şi despre chestiuni locale, printre care şi ridicarea abuzivă a maşinilor de către HSR cu complicitatea Poliţiei Locale.

Mircea Comanesci, dupa intalnirea cu Flutur
Mircea Comanesci, dupa intalnirea cu Flutur

Nu avem cristalizate toate revendicările. ca atare, mâine (miercuri), am stabilit o întâlnire între reprezentanţii din piaţă şi domnul primar, să îi aducem o listă cu nemulţumirile atât cele de pe plan local, cât şi de pe plan naţional„, a spus Comăneci.

Cătălin Flutur: Poate ies şi eu să protestez în stradă

Protestele de la Botoşani au ajuns, marţi, în cea de-a treia săptămână şi în cea de-a 16-a zi. Numărul participanţilor la acţiunile de stradă continuă să fie mic, pe fondul gerului năprasnic de afară.

3 thoughts on “Protestatarii din Piaţa Revoluţiei, chemaţi la discuţii de primarul Cătălin Flutur

  1. Cred ca cel mai bine ar fi sa se renunte la toate activitatile astea anti-putere. Cei de acolo incearca pe cat pot sa rezolve problemele tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *