Activitatea secretarului municipiului Botoşani, evaluată cu calificativul „foarte bine”

Ioan Apostu, secretarul municipiului Botosani
Ioan Apostu, secretarul municipiului Botosani

Secretarul municipiului Botoşani a obţinut calificativul „Foarte bine” în urma activităţii desfăşurate anul trecut. Ioan Apostu a primit nota 5, echivalentul calificativului „Foarte bine” la toţi indicatorii de performanţă, care, potrivit evaluatorilor, au fost realizaţi în proporţie de 100%.

Consilierul local Gheorghe Vâzdoagă l-a felicitat pe secretarul municipiului Botoşani pentru calificativul primit, însă l-a rugat ca materialele de la şedinţa de Consiliu Local să fie date consilierilor din timp pentru a putea fi studiate.

Să nu ne mai trezim aici, în dimineaţa şedinţei, cu mai multe materiale decât avem la mapă, pentru că domnul secretar ştie prea bine în ce condiţii se suplimentează ordinea de zi iniţială. Nu este nicio problemă dacă s-ar veni cu un material că vrea să-şi mărească unul apartamentul cu 2 metri, dar chiar apar la ordinea de zi materiale pe care unii vor să le şi mai studieze. Nu numai să vină aici şi să voteze„, a spus Vâzdoagă.

Consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea propunerii de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale secretrului municipiului Botoşani pe 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *