110 voluntari pentru situaţii de urgenţă, scutiţi de la plata impozitului pe clădiri. Vezi lista

Consilierii locali din municipiul Botoşani au votat, marţi, în şedinţa de Consiliu Local, scutirea de la plata impozitului pe clădiri şi a impozitului pe teren pe 2012 a persoanelor cu contract de voluntariat pentru situaţii de urgenţă. Astfel, 110 botoşăneni, printre care profesori, rude ale consilierilor locali, angajaţi ai societăţilor subordonate Consiliului Local, nu vor plăti taxe şi impozite în acest an. Scutirile de la plata impozitului pe clădiri sunt în valoare totală de 11.204 lei, şi a impozitului pe teren, în sumă totală de 139 lei.

Potrivit raportului de specialitate, în cazul rezilierii contractului de voluntariat ca urmare a nerespectării de către voluntar a obligaţiilor prevăzute în contract, facilităţile fiscale se anulează.

Sumele de care sunt scutiţii voluntarii se situează între 70 şi 120 lei.

Fostul primar Florin Egner a votat împotrivă. El a cerut ca pe listă să fie înscrişi voluntari cu adevărat, nu doar oameni obligaţi de la serviciu să facă parte din acest serviciu. În plus, Egner a argumentat că alte categorii sociale au nevoie realmente de o scutire de impozit, în raport cu persoanele incluse pe listă, cu un statut social înalt.

tabel voluntari 1

   tabel voluntari 2tabel voluntari 3

One thought on “110 voluntari pentru situaţii de urgenţă, scutiţi de la plata impozitului pe clădiri. Vezi lista

  1. Nu tin minte sai fi vazut pe acesti domni de bine sa fi iesit la dezapezirea traficului in urma ninsorii , sau la ajutorarea batrinlor din municipiu , nu mai zic la alte activitati care necesita ajutorul lor .
    D-le Primar de ce nu cooptati in aceasta echipa persoane care primesc ajutor social – si fiti siguri ca acestia din urma vor iesi la primul semnal dat de autoritati .
    D-le Primar ce fac aceste persoane ? ne spuneti npua ca vor iesi in caz de calamitati – povesti ,povesti si rusine , rusine
    Mare hotie – Ce face CARMEN ACHITEI ? da cu lopata la zapada
    hai d-lor chiar si directorul de la ELTRANS – RUSINE < RUSINE P.D.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *