Consilierul Mihai Darie: Ar trebui să pregătiţi săli de şedinţă la Suliţa, la Coşula şi să mergem acolo, că ei au buget. Să plecăm din Botoşani

consilieri judeteni ai PSDConsilierul judeţean al PSD, Mihai Darie, a fost singurul consilier judeţean din USL care s-a abţinut de la votul dat pe proiectul de revocare a hotărârii de Consiliu Judeţean privind repartizarea bugetelor către primării. Acesta i-a reproşat preşedintelui Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, că nu a pregătit bine şedinţa de Consiliu Judeţean, lăsând să se înţeleagă că acesta nu a colaborat destul de bine cu cei care au stabilit încă de la început alocarea banilor.

V-aţi grăbit cu şedinţa aceea şi nu aţi pregătit-o aşa cum trebuie nici pe aceea şi nici pe asta. Mi se pare că aveţi o mare parte din vină. Este o problemă mult prea importantă pentru judeţul acesta şi părerea mea este că nu a fost prea multă atenţie dată, mai ales că ştiaţi care este împărţirea. Mai sunt şi compromisuri şi continui să cred că trebuiau negocieri, pentru că nu cred că este cineva aici care este împotriva judeţului„, i-a spus Mihai Darie lui Ţâbuleac.

Darie a ţinut să-i mai spună preşedintelui CJ că: Ar trebui să vă pregătiţi şi să pregătiţi săli de şedinţă la Suliţa, la Coşula şi să mergem acolo, că ei au buget. Şi să plecăm din Botoşani”.

La rândul său, Mihai Ţâbuleac i-a spus consilierului PSD că a încercat să poarte un dialog cu liderii PSD şi PNL pe acest subiect, îsnă nu a găsit înţelegere.

Ştiind că chestiunea este sensibilă am căutat să discut şi cu liderii partidelor pe care le reprezentaţi dumneavoastră. M-am lovit de un zid, de un refuz total. Şi am spus lucrurilor pe nume de fiecare dată când am avut ocazia. Dacă dumneavoastră continuaţi să spuneţi că ar fi trebui să se facă mai mult, că ar trebui să se facă mai mult din acest punct de vedere, atunci vă rog frumos, ştiu că vă stă în posibilitate, înlesniţi comunicarea cu liderii partidelor dumneavoastră, pentru că se vede treaba că de acolo vine tot răul”, a spus Ţâbuleac.

One thought on “Consilierul Mihai Darie: Ar trebui să pregătiţi săli de şedinţă la Suliţa, la Coşula şi să mergem acolo, că ei au buget. Să plecăm din Botoşani

  1. este bine domnule darie sa veniti la sulita. cred ca va este dor de turnatorul care este primar acolo, pe nume ciubotaru . nu mai stati pe loc si fuga pe malul iazului pentru intilnirea cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *