Consilierul judeţean Ion Diaconu: Cei doi vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean sunt cei mai slabi din istoria judeţului

Consilierul Judetean, Ion Diaconu
Consilierul Judetean, Ion Diaconu

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean au fost, marţi, aspru criticaţi de consilierii judeţeni ai PDL. După ce consilierul judeţean Ciristian Achiţei a spus din nou că vicepreşedinţii Cătălina Lupaşcu şi Mihai Aroşoaie nu îşi merită indemnizaţiile lunare de la instituţia unde lucrează, dat fiind faptul că au votat pentru diminuarea bugetului Consiliului Judeţean şi a Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, la rândul său consilierul Ion Diaconu, a declarat că cei doi vicepreşedinţi sunt cei mai slabi pe care i-a avut Consiliul Judeţean până acum.

Trebuie să spun că pe departe sunt cei mai slabi vicepreşedinţi din istoria judeţului Botoşani, după 1989. De departe. Dacă vii şi îţi tai bugetul propriilor subunităţi subordonate, deja vorbim de oameni care habar nu au de ce anume gestionează„, a spus Diaconu.

În replică, vicepreşedintele CJ, Cătălina Lupaşcu, a declarat că nu răspunde provocărilor celor doi consilieri judeţeni.

Am observat că dumnealor au discursuri nu foarte bine documentate, de fiecare dată se leagă de fonduri europene pentru că sună foarte bine acest cuvânt: proiect pe fonduri europene, aşa că şi astăzi au afirmat că nu există cofinanţare şi că se pierd proiectele europene, ori în proiectul de buget vedem că există aceste cofinanţări. Aşadar, mi-am propus să nu mai răspund în niciun fel acuzelor şi jignirilor pe care dumnealor le aduc”, a spus Cătălina Lupaşcu.

2 thoughts on “Consilierul judeţean Ion Diaconu: Cei doi vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean sunt cei mai slabi din istoria judeţului

  1. Bine ca esti tu mai breaz. Dupa ce ai falimentat Termica si Conterm-ul acum te pregatesti sa mai imprumuti 12 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *