Proiectul privind realizarea Zonei de agrement Cornişa a început

proiect parc de distractii cornisa
proiect parc de distractii Cornisa

Proiectul privind realizarea Zonei de agrement Cornişa a început oficial. Primarul Cătălin Flutur a declarat că, dacă licitaţia privind desemnarea constructorului abia a fost postată pe SEAP, proiectul a început cu modificarea traseului pe care se află stâlpii de electricitate. Aceştia vor dispărea din zonă, alimentarea electrică urmând să se facă subteran.

La Cornişa, proiectul deja a început. Am făcut prima licitaţie pentru modificarea traseului de medie tensiune. Acolo nu se putea construi, pentru că sunt stâlpii de medie tensiune. Este licitat cu E.ON şi trebuie să facem alimentară subterană. Vor dispărea stâlpii din zonă, iar din punctul nostru de vedere este început proiectul. Este esenţial, pentru că nu puteam face nimic cu stâlpii pe traseu„, a spus primarul Cătălin Flutur.

Licitaţia pentru desemnarea constructorului va fi finalizată până în luna martie, urmând ca imediat să se deruleze şi lucrările propriu-zise. Zona de agrement Cornişa se va întinde pe o suprafaţă de 48 de hectare de teren şi va avea pisicine, parcuri, terenuri de sport, patinoar, dar şi un aqua park. Investiţia se ridică la peste 88 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *