Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur: Nu s-a stabilit încă niciun candidat pentru primării

primarul Catalin Flutur
liderul PDL Botosani, Catalin Flutur

Sondajul realizat de PDL la nivelul judeţului a fost finalizat, însă nu a fost stabilit niciun candidat pentru nicio primărie, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur. Acesta a precizat că la această dată se interpretează datele sondajului, după care se vor cunoaşte şi candidaţii PDL la alegerile locale din acest an.

 „Acest sondaj este un instrument de lucru pentru noi. Sondajul a fost finalizat în totalitate. Acum suntem la interpretarea datelor sondajului şi crearea de strategii. Nu a fost stabilit niciun candidat„, a spus Flutur, care a adăugat că datele acestui sondaj nu vor fi făcute publice.

6 thoughts on “Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur: Nu s-a stabilit încă niciun candidat pentru primării

  1. Domnule Flutur iti dau un sfat: Nu te complica prea mult ca tot dumeata o sa iesi primar, ai facut prea multe pentru Botosani ca sa nu te mai aleaga lumea.! Respect!!!

  2. Pai normal, asteapta sa vada ce oameni sunt capabili sa faca ceva pentru noi cetatenii..Sunt sigur ca vor face o alegere buna!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Respect pentru primarul nostru este cel care a facut totul pentru binele nostru!

  4. Flutur este cel mai bun si tot Botosaniu e alaturi de el,chiar nu are de ce sa se complice va fi ales de noi pentru ca este cel care a facut tot binele pt noi!

  5. eu sper sa candideze in continuare Flutur pentru Botosani…tot respectul pentru actualul primar si pentru partidul lui.Din cauza masurilor de austeritate pdl-ul a atras mania publicului,dar fara acele masuri Romania era mai in galeata decat Grecia!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *