Social-democraţii botoşăneni oprimişti cu privire la colaborarea lor cu agenţii economici

Senatorul Gheorghe Marcu
Senatorul Gheorghe Marcu

PSD Botoşani a organizat, vineri, o dezbatere dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii din judeţul Botoşani. Dezbaterea intitulată “Rolul patronatelor  în dezvoltarea economică durabilă a judeţului Botoşani” s-a bucurat de un număr mare de participanţi din partea agenţilor economici fapt care dă mare încredere social-democraţilor în dorinţa acestora de a deveni un partener important pentru agenţii economici din judeţ. „Participarea în numar mare al reprezentanţilor agenţilor economici , mi-au întarit convingerea să afirm ca putem deveni parteneri pe viitor în gasirea de soluţii economice comune pentru judeţul nostru. Mulţumesc tuturor participanţilor şi îi  asigur că sugestiile domniilor lor, vor sta la baza elaborării modelului economic eficient, având întreaga mea disponibilitate de a împartaşi şi găsi împreună cele mai bune soluţii pentru judeţul în care trăim şi muncim”, a declarat senatorul PSD, Gheorghe Marcu.

5 thoughts on “Social-democraţii botoşăneni oprimişti cu privire la colaborarea lor cu agenţii economici

  1. marele senator care nu s-a evidentiat prin absolut nimic in toti acesti ani.
    A trait bine pe banii contribuabililor! Acuma o sa vina sa ne spuna ce?
    Sa-si vada de firmele lui si sa ne lase in pace! Exista si tineri in judetul asta, destepti si cu initiativa! Dar nu incap de mucegaitii astia care nu mai lasa ciolanul! Du-te invirtindu-te!

  2. sa ghicesc…daca sunteti alaturi de noi(cei din usl) veti putea face ceea ce doriti…veti primi tot felul de avize plus o suma de bani..

  3. Portocalii vostri ce-au facut? Ne-au adus la sapa de lemn lasandu-ne fara servicii, „ca de au muncit mult” sa ne modernizeze statul care ne „imbuiba” pe noi cei care castigam un pic mai mult decat salariu minim.

  4. Acest simpozion a fost de o inalta tinuta,fara a avea caracter politic,organizatorii dand dovada de profesionalism si competenta in ceea ce au prezentat, Felicitari D-lor Marcu si Ovidiu Portariuc !
    N-au decat cateii PDL-isti sa latre in van !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *