Consilierul local Ovidiu Portariuc: Modul în care funcționează Primăria și Consiliul Local Botoșani lasă mult de dorit

Ovidiu Portariuc la CLConsilierul local al PSD, Ovidiu Portariuc, nemulțumit de modul în care funcționează Consiliul Local. Acesta a declarat într-o conferință de presă că unele informații importante ajung cu greu la consilierii locali, iar proiecte importante, cum ar fi proiectul de buget, sunt puse la dispoziția consilierilor cu două-trei zile înainte.

Vreau să vorbesc de modul deficitar în care funcționează Consiliul Local. Este o perioadă scurtă de timp de când am intrat în Consiliul Local și am crezut în primele ședințe că poate este doar o excepție de început, dar văd că modul în care funcționează Primăria și Consiliul Local Botoșani lasă foarte mult de dorit.  Informații foarte importante ajung la consilierii locali foarte târziu, uneori chiar cu jumătate de oră înainte de a începe ședința, fapt care ne pune în imposibilitatea de a analiza și de a lua o decizie legate de informațiile prezentate.  Este timp insuficient pentru o analiză serioasă asupra proiectului de buget și pentru a ne putea exprima un punct de vedere. Până la urmă, Consiliul local este Parlamentul local și reprezintă voința cetățenilor, nu este o anexă a Primărie. Înțeleg că la nivel central domnul Emil Boc a transformat Parlamentul într-o anexă a Guvernului și se pare că și în teritoriu modelul a fost preluat „, a spus Portariuc.

One thought on “Consilierul local Ovidiu Portariuc: Modul în care funcționează Primăria și Consiliul Local Botoșani lasă mult de dorit

  1. felicitari d..le portariuc,la timpuri noi oameni noi,in sfarsit cineva care indrazneste la ,,PERFECTUL”,flutur si acolitii sai care fura de ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *