Directorii instituțiilor subordonate Consiliului Local vor fi evaluați

Teatrul Vasilache BotosaniDirectorii instituțiilor subordonate Consiliului Local vor fi evaluați din luna februarie. Potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani, activitatea directorilor instituțiilor de cultură, dar și a societăților din subordinea Consiliului Local, este evaluată la fiecare început de an. Directorii care nu și-au îndeplinit indicatorii, se vor trezi cu salariile tăiate.

Se face AGA sau Consiliu de Administrație la fiecare instituție subordonată Consiliului Local și trebuie făcută și evaluarea directorilor, dacă și-au îndeplinit sau nu indicatorii. În momentul în care nu s-au îndeplinit indicatorii, suntem obligați să tăiem salariile directorilor cu un anumit procent. În cazul în care sunt îndepliniți indicatorii și și-au făcut treaba bine, nu ai niciun motiv de schimbare. Dacă ar fi cazuri grave, atunci ne-am gândi și la înlocuiri, însă nu este cazul„, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Acesta susține că toate societățile subordonate Consiliului Local au încheiat anul 2011 pe profit, iar instituțiile de cultură și-au mărit semnificativ veniturile propii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *