Primăria are nevoie, în 2012, de 92 milioane de lei

Primaria Botosani
Primaria Botosani

Primăria Botoșani are nevoie anul acesta de 92 milioane lei, adică 920 miliarde lei vechi, pentru funcționare și finalizarea investițiilor cu fonduri europene, însă prin hotărârea de Consiliu Județean a primit doar 4 miliarde lei vechi. Suma alocată este nesemnificativă pe lângă nevoile municipiului. Și asta în condițiile în care municipalitatea trebuie să contribuie cu cota parte pentru proiectele europene aflate în derulare.  Anul trecut, Primăria Botoșani a primit 41 miliarde lei. 

Am făcut un necesar cu ce avem nevoie și pentru dezvoltare de 920 miliarde lei vechi și din astea ne-au dat 4 miliarde lei vechi, față de 41 miliarde lei anul trecut. Deja este o pierdere de 37 miliarde lei comparativ cu anul trecut, bani pe care nu-i mai putem prinde în buget. Dacă rămâne așa. Orice miliard primit contează „, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiță.

Anul acesta, sume importante de bani au fost direcționate către primăriile PNL și PSD. Hotărârea privind repartizarea bugetului către primării a fost atacată în contencios administrativ de Instituția Prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *