Membrii Partidului Poporului, fugăriţi din Piaţa Revoluţiei

proteste 25 ianuarieMembrii Partidului Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD) nu au mai fost lăsaţi să participe la protestele din faţa Prefecturii, din cauză că politizau acţiunea, a declarat, sâmbătă, pentru BotosaniNews, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comăneci. Potrivit acestuia, protestele sunt ale societăţii civile, iar rolul acesteia este de a sesiza greşelile făcute de partidele aflate la putere.

În fiecare zi au fost prezenţi câţiva reprezentanţi ai PP-DD, dar nu cu sigla partidului, ci ca simpli cetăţeni. În schimb, am observat că în câteva zile au încercat să introducă nişte sloganuri prin care să anihileze toate partidele, adică să consideră că toţi politicienii sunt la fel de corupţi, toţi politicienii sunt aceiaşi. Exemplu: lozinca PDL şi USL, aceeaşi mizerie. Cei din piaţă au început să îi respingă„, a spus Comăneci.

9 thoughts on “Membrii Partidului Poporului, fugăriţi din Piaţa Revoluţiei

    1. Ai vazut ce scandeaza? Sau in cipul pe care il ai introdus cu ceea ce trebuie sa scrii la comentarii nu este trecut si continutul lozincilor. Vad ca pseudonimul il schimbi mereu , schimba macar si continutul celor scrise sau ….macar ID-ul…

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Niste oameni nesimtiti, nu inteleg de ce se plang cand toata lumea e afectata de criza.. asta sa intamplat sa fie Basescu cand a lovit criza, daca ar fi fost cei din USL la putere ne-ar fi bagat de tot in saracie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *