Viceprimarul Florin Ghiorghiță: Este cea mai mare prostie ca acele clase pregătitoare să fie făcute în școli

viceprimarul Florin Ghiorghita1
viceprimarul Florin Ghiorghita

Primaria Botosani va asigura fondurile necesare pentru a achizitia de mobilier scolar adecvat copiilor care vor intra din toamna in clasa pregatitoare. Viceprimarul Florin Ghiorghita a criticat insa masura Ministerului Educatiei privind realizarea clasei pregatitoare la nivelul scolilor. El sustine ca aceasta clasa trebuia mentinuta la nivelul gradinitelor.

Este cea mai mare prostie ca aceste clase pregatitoare sa fie facute la scoli. Nu inteleg, de ce nu fac clasele pregatitoare, daca vor sa le faca, la nivel gradinitelor. Tu nu poti duce un copil de cinci sau sase ani la scoala, in clasa pregatitoare, unde sunt si copii de clasele I-VIII, care pot sa il imbranceasca, sa il bata. In plus, WC-urile sunt pentru copii mai mari si nu pentru copii de 5-6 ani. El are o alta gindire la aceasta virsta. Prefera sa se mai joace, cu toate ca se spune trei ore joaca si una lectii. Da la gradinita nu face acelasi lucru? Este o idiotenie„, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Reprezentantii municipalitatii spun ca vor prinde bani in buget pentru achizitia acestui mobilier, insa nu se stie de ce suma poate fi vorba.

3 thoughts on “Viceprimarul Florin Ghiorghiță: Este cea mai mare prostie ca acele clase pregătitoare să fie făcute în școli

  1. Toti nestiutorii se pricep la fotbal. De unde pana unde dumneata un lingau politic ai ajuns sa dai sfatuti despre ce si cum sa se organizeze clasele pregatitoare? Ai asa multe studii pedagogice si psihlogice ? Ai grija de cainii comunitari, lingau politic si pupator de cur!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu-mi vine sa cred cata nesimtire poate avea acest personaj. Dupa ce ca are la activ zeci de nelegiuiri, acu isi mai da si cu parerea despre masura M.E. Eu nu stiu cum de nu l-a linsat cineva pana acum la cate prostii face si spune…da o sa i se rupa si lui craca la un moment dat. Domnule „academician” Gheorghita va rugam sa ne lasati si va duceti sa traiti „bine”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *