Vezi principalele teme abordate de Gheorghe Marcu la dezbaterea pe teme economice

Gheorghe Marcu la dezbaterea de la Casa Lux Senatorul PSD Gheorghe Marcu a prezentat, vineri, la dezbaterea pe tema „Rolul patronatelor în dezvoltarea economică durabilă a judeţului Botoşani” câteva probleme şi soluţii ale economiei locale.

De ce am făcut această initaţie? Datorită faptului că eu activez în cadrul Comisiei de buget, finanţe bănci şi, în acelaşi timp, sunt coordonatorul Departamentului pentru relaţia cu patronatul şi piaţa de capital la nivel naţional. Din dezbaterea care a avut loc pe Legea bugetului de stat pe 2012, am constat că mare parte din energie o cantonăm pe modul cum cheltuim banii. În acelaşi timp, în opinia mea, cei mai importanţi sunt cei care alimentează bugetele publice”, a spus Marcu.

Vezi aici principalele elemente ale dezbaterii organizate de Gheorghe Marcu

În cadrul dezbaterii a vorbit viceprşedintele PSD, Ovidiu Portaciuc, care a prezentat punctele tari şi punctele slabe ale judeţului, dar şi senatorul PSD Dan Şova, care a subliniat câteva chestiuni importante legale de politica fiscală şi economică a României.

Zeci de oameni de afaceri prezenţi la dezbaterea organizată de senatorul PSD Gheorghe Marcu

De asemenea, a mai vorbit prim-vicepreşedintele PNL, fostul prefect Gheorghe Sorescu, care este şi directorul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Botoşani.

Dintre invitaţi a luat cuvântul doar directorul Rapsodia Conf, Mihai Tincu.

2 thoughts on “Vezi principalele teme abordate de Gheorghe Marcu la dezbaterea pe teme economice

  1. Acest simpozion a fost de o inalta tinuta,fara a avea caracter politic,organizatorii dand dovada de profesionalism si competenta in ceea ce au prezentat, Felicitari D-lor Marcu si Ovidiu Portariuc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *