Senatorul PSD Dan Şova cere statului să elimine mita la achiziţiile publice

Dan Sova la Botosani
Dan Sova la Botosani

Senatorul social-democrat Dan Şova crede că economia României poate fi salvată printr-un sistem de achiziţii publice necorupt. Prezent, vineri, la Botoşani, la dezbaterea pe teme economice organizată de senatorul Gheorghe Marcu, Şova a spus că între oamenii de afaceri români şi oamenii politici există o relaţie bazată pe mită.

Eu cred şi susţin acest lucru, că eliminarea relaţiei bazată pe mită dintre mediul economic şi mediul politic este una dintre cheile de dezvoltare. Statul cheltuie foarte mulţi bani pentru a realiza obiective de interes public, şi este normal. Statul este cel mai mare contractor, nu numai în România, ci oriunde în lumea asta. Dar faptul că banii statului se duc la doar câteva societăţi este un lucru foarte adevărat şi nu poate determina decât o subdezvoltare a României„, a spus Şova.

Parlamentarul social-democrat, care a fost propus pentru preşedinţia Senatului, în locul lui Mircea Geoană, este de părere că românii ar trăi mai bine dacă ar exista mai mulţi patroni cu averi medii decât „câţiva patroni foarte bogaţi, excesiv de bogaţi”.

5 thoughts on “Senatorul PSD Dan Şova cere statului să elimine mita la achiziţiile publice

  1. Dupa ce au platiti oamenii sa iasa in strada si-au dat mita pe la televiziune ca sa-i sustina…uite ce fac…hotul striga hotul..

  2. PDL-ul de cand este la guvernare a reusit sa faca din MITA politica de stat,intr-atat a perfectionat acest flagel.Oricum m-ai au putin pana vor fi debarcati de la putere si vor da socoteala pentru bataia de joc a banului public.Pentru ciumatii care proslavesc hoarda portocalie,numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *