Puţini protestatari, vineri seară, în Piaţa Revoluţiei

proteste 27 ianuarie
proteste Piata Revolutiei Botosani, 27 ianuarie 2012

Protestele spontane din Piaţa Revoluţiei par să se stingă. Doar 19 persoane se aflau, vineri seară, în centrul Botoşaniului. Protestatarii au strigat din nou „Jos Băsescu!” şi ”Demisia!”, dar ;i lozinci de genul: „Elena nu uita, poşeta nu-i ţara ta!”, „Fie iarna, fie ger, vrem să scăpăm de premier!”, „Flota e furată, ţara eşuată”, „Nu plecăm acasă până nu ne câştigăm demnitatea noastră!” sau „Băsescu nu uita/ Nu suntem pe nava ta!”.

Iniţial, la 17.30, în piaţă erau doar două persoane, iar la 17.45 doar şase.

Ieşim în stradă până la capăt. Adică până ce Traian Băsescu demisionează. Ne-am săturat să ne jignească„, a declarat preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comăneci.

7 thoughts on “Puţini protestatari, vineri seară, în Piaţa Revoluţiei

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mergeti la munca, mai haimanalelor, nu va e rusine, imbuibati pzd-isti!

  2. Mergeti unde vreti numai incetati cu protestele ca oricum nu rezolvati nimic. Incercati sa fiti mai solidari. Din criza ori iesim toti, ori nu mai iese nimeni!

  3. La care munca mai cretini portocalii ? Firme falimentate de incompetenta si reavointa Guvernului, oameni aruncati in somaj fara nici o alternativa.Oamenii in Botosani in tara si la Bucuresti protesteaza ca sa nu mai fim luati de prosti sa nu mai fim mintiti de sleahta Basescu & Boc(Ex: nu va fi criza si este criza ,nu se taie salarii ,pensii si se taie,nu se mareste TVA-ul si s-a marit ,nu luam imprumut de la FMI si s-au luat miliarde de euro etc… Ca sa stie ALEGATOR, VLAD si POP dece protesteaza cetatenii .

  4. Cine sa mearga la munca ?! Comanici ?! Asta n-a muncit niciodata, de ce ar munci acum ?! Strange cotizatiile de la membri de sindicat si…uite/asa mai are un salariu… Bravo lui ca a gasit prostii care-l finanteaza!

    1. Vezi ce a scris Ery mai „greu” ca mare dreptate are, in rest Mare-i Gradina lui Dumnezeu !!! Daca tu nu esti in stare de nimic, macar nu fi invidios pe altii, care de bine de rau, mai au si realizari in viata, nu doar frustrari ca tine.

      1. Uita-te la figura de TIGAN IMPUTIT si-ai sa intelegi, desi nu cred ca te duce capul. Sunteti amandoi la fel de…INTELIGENTI…HI…HI…HI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *