Primăriile PDL vor da în judecată consilierii judeţeni ai USL, dacă rămân cu bugetul adoptat din Consiliul Judeţean

primari la CJPrimarii PD-L vor deschide procese împotriva tuturor consilierilor judeţeni care au votat hotărârea de Consiliu Judeţean privind repartizarea bugetelor, dacă aceasta va rămâne în forma respectivă. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Florin Ghiorghiţă, a declarat că se va ajuge la acţiuni în penal, dacă unităţile administrative ale PDL vor rămâne cu alocările bugetare de acum.

Le recomand tuturor primarilor PDL, dacă rămân cu alocările bugetare aşa cum sunt, fiecare să deschidă acţiune în penal pentru fiecare consilier judeţean. Şi aşa o să se întâmple. Nu este posibil ca tu, un consilier judeţean, care eşti votat de tot judeţul, nu numai de ăia de la Coşula sau primăriile tale, să îţi baţi joc, ci să te gândeşti la toţi. Se vor duce spre penală„, a spus Ghiorghiţă.

Acesta a criticat şi intenţia anunţată de primarii USL de a organiza un miting în faţa Prefecturii, pe motiv că prefectul Cristian Roman a atacat în contencios administrativ hotărârea de Consiliu Judeţean.

Să nu vină să ne ceară nouă miting pentru primarii din Crasnaleuca, Copălu sau de la Coşula. Să vină să facă miting la noi. Eu le recomand să se abţină de la chestii de genul acesta. Trebuie să înţeleagă că prostia doare. Este o gafă enormă făcută şi asta trebuie să-şi dea seama, că nu o să-i doară doar pe primarii noştri, ci şi pe ai lor. Şi nu pe primari în primul rând, în al doilea rând suferă oamenii din localităţile respective: şi ai lor , şi ai noştri. Nu trebuie să facă niciun miting, ci să revizuiască şi să dea conform legii hotărârea de CJ. Atâta tot„, a mai spus Ghiorghiţă.

10 thoughts on “Primăriile PDL vor da în judecată consilierii judeţeni ai USL, dacă rămân cu bugetul adoptat din Consiliul Judeţean

  1. daca eram in locul celor de la usl nu va dadeam nici bani de hartie igienica hotilor si mafiotilor … sunteti doar o portocala stricata

  2. Vad copii cretini cu o singura vorba in cap „portocala stricata” vedeti-va de supa voastra ! nu va bagati cand nu stiti absolut nimic ! uite „USL” iti dau eu o informatie in caz ca nu ai citit mai sus „CEI DE LA USL VOR SA RAMANA CU BUGETUL ADOPTAT DIN CONSILIU JUDETEAN” … tu ca cetatean ROMAN , iti convine ?!

  3. nu va enervati aveti rabdare zilele mafiotilor sunt numarate,si de puscarie oricun nu scapa,trebuie sa platesca pentru hotiile lor(de portocalii este vorba).

  4. Domnule viceprimar Ghita nu uita ca bugetul este gestionat de catre consiliile locale.Care ar fi treaba primarilor sa dea in judecata consilierii judeteni?

  5. Bine fac!! eu unul privesc situatia din afara si m-am saturat sa vad cate porcarii au facut cei din usl…au dat bani in stanfa si in dreapta…

  6. mergeti la primariile pdl ..ste si vedetii cum cheltuie banii,escrocii,mergeti cei care trebuie sa faceti controale si verificatii ,afisati rezultatele peinternet si osa vedeti in cat timp schimbam puterea(BURAGA MIHALASENI,BUTINCU-CORLATENI(tata hotilor),flutur ,toma -braiesti,toma cracalia,verificatii sa vedeti ce au realizat cu bietele salarii de bugetar.

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Imi vine sa rad, Jos cu Flutur? Isi mai aduce aminte cum arata Botosani-ul inainte de a intra Flutur pe scaunul de primar? Eu unul nu vreau sa imi amintesc. Sunteti manipulati si indoctrinati de Usl si grav e ca e prea evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *