Viceprimarul Ghiorghiţă: Oamenii de la Urban Serv şi-au făcut bine treaba

Viceprimarul Florin Ghiorghita
Viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă nu se declară mulţumit de starea drumurilor din municipiu, însă susţine că angajaţii Urban Serv au făcut tot ce s-a putut pentru a interveni cât mai bine la deszăpezirea drumurilor şi a trotuarelor. Ghiorghiţă spune că pe drumuri mai există gheaţă, în principal la intersecţii, din cauza temperaturilor scăzute de afară. El susţine că criticile aduse de consilierul local Ovidiu Portariuc cu privire la starea drumurilor sunt nejustificate însă.

Nu pot să spun că sunt mulţumit de stare drumurilor şi de asta am şi umblat joi noapte pe străzi cu cei de la deszăpezire. Joi la amiază, străzile se prezentau destul de bine. Noi am dat cu mult antiderapant, zăpadă s-a topit, iar joi seară a îngheţat. Joi seară au fost scoase toate plugurile pe stradă, am scos toate sărăriţele. Vineri dimineaţă, s-a dat din nou sare şi nisip şi am mai scos încă o dată sărăriţele pe stradă şi le-am spus să dubleze, să tripleze cantitatea de material antiderapant pentru a fi o circulaţie cât de cât normală. Unii critică acum. Mi-ar fi foarte simplu să dau vina pe unul sau altul, că Pricopie a plecat la Bucureşti şi a rămas înlocuitor cineva din PSD şi poate că a făcut-o intenţionat. Dar nu o dau, în condiţiile în care ştiu şi eu că am stat astă noapte pe străzi şi ieri toată ziua, iar oamenii şi-au făcut chiar foarte bine treaba„, a adăugat Ghiorghiţă.

One thought on “Viceprimarul Ghiorghiţă: Oamenii de la Urban Serv şi-au făcut bine treaba

  1. Florine. Ai fost azi ( Vineri 27.01.2012) prin oras ? Si pe trotuare si mai ales pe strazi era numai ghiata. De altfel barometrul strazilor si trotuarelor degajate de ghiata este numarul de accidente pietonale si auto petrecute in aceste zile pe strazile si trotuarele municipiului. Om fi noi uriti, dar nu si prosti. Imi aduc aminte, ani in urma cind Val Guraliuc era consilier local si sustinea cu fervoare cauza ciinilor de pripas. Asta pina intr-o zi cind l-a muscat pe strada un astfel de animalut. Dupa acest eveniment timp de o saptamina intreaga mass media botosaneana era plina cu remarcile anti ciini de pripas ale lui Val. Sper sa nu se repete istoria caci chiar te simpatizez pentru efortul si abnegatia care te caracterizeaza in activitatea ta de zi cu zi ca vice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *