Obiectivul USL: Să câştige peste 60 de primării în judeţ, Consiliul Judeţean şi Primăria Botoşani

USL- Marcu, Turcanu si PortariucPreşedintele organizaţiei judeţene a PSD şi-a exprimat mulţumirea că alegerile locale nu vor fi comasate cu cele parlamentare. Gheorghe Marcu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă comună cu PNL, că USL şi-a propus să câştige 80% din voturi.

Cota noastră procentuală de a câştiga reprezintă 80%. În mod sigur, vom avea peste 60 de primari şi atunci veţi vedea cât de mare a fost nemulţumirea populaţiei judeţului Botoşani faţă de actuala guvernare„, a precizat Marcu.

USL şi-a propus să câştige la alegerile locale de anul viitor peste 60 de primării din judeţ, precum şi Primăria municipiului Botoşani şi Consiliul Judeţean.

Cetăţenii îşi doresc schimbarea şi sunt hotărâţi să fie alături de USL. Cred că am început precampania şi avem un semnal pozitiv„, a spus la rândul său Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani.

9 thoughts on “Obiectivul USL: Să câştige peste 60 de primării în judeţ, Consiliul Judeţean şi Primăria Botoşani

  1. Nu au cum sa faca acest lucru decat daca platesc oamenii…lumea a vazut ca pdl-istii au facut treaba buna si nu cred ca vor schimbarea…asa vad eu lucruri…

  2. sunt rusu si sunt cel mai mare pupincurist pd-list. sunt o portocala stricata care e frustrata pentru ca va pierde urmatoarele alegeri.

  3. daaa mama ce de treburi au facut psd in judet ma gindeam sa i trimitem in alt judet sa i ajute si pe altii . botosani un judet ce si merita soarta lingai psd ce traiesc majoritar din mila statului , la munca nu la pomana .

  4. Ce sa castige mafioti astea ?! Ma dispera…! o sa ajungem sa ne plangem de mila din cauza lor !! au de gand sa ajunga mai departe decat as fi crezut !!!!

  5. Usl la nivel local? La noi e bine cu PDL’ul. Nu vedeti cat de frumos e orasul acum si cate s-au facut cu Flutur la putere?

  6. Oamenii astea intrec orice limita habar nu au cu ce se mananca politica si isi fac atatea planuri , ei nu merita nimica..Si daca ar vrea sa faca ceva la ei totul se rezolva cu mita si manipulare!

  7. De ce sunt disperati cei din USL? Pentru ca timpul curge in defavoarea lor. Sunt interesati de putere nu de stabilitate si crestere economica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *