Angajatul Primăriei, acuzat de trafic de influenţă, trimis acasă de la rampa de gunoi

Iulian Chelariu, angajat primarie
Iulian Chelariu

Iulian Chelariu, funcţionarul Primăriei municipiului Botoşani, care a fost prins în flagrant în timp ce primea 100 de euro de la o femeie pentru a o ajuta să obţină o locuinţă ANL, dat afară de la Primăria Botoşani. Conducerea Primăriei Botoşani a decis, săptămâna trecută, suspendarea acestuia de pe funcţie. El a lucrat, înainte de a fi prins luând mită, ca funcţionar la Cadastru, în cadrul Primăriei, iar ulterior a fost transferat la rampa de gunoi a oraşului, ca muncitor.

Acum o săptămână, Iulian Chelariu a fost suspendat din funcţie. El chiar a venit în audienţă şi a cerut poate reuşim să îl angajăm în altă parte, însă i-am spus că nu poate fi vorba de aşa ceva. Noi nu putem gira pentru un astfel de om sub nicio formă. În condiţiile în care în cazul acestuia s-a început urmărire penală, eşti obligat să îl suspenzi din funcţie şi să îl trimiţi acasă„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Fostul funcţionar al Primăriei a fost trimis în judecată, fiind acuzat de trafic de influenţă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus continuarea anchetei în cazul angajatului de la Primărie în stare de libertate. Motivul este acela că Chelariu a cooperat cu anchetatorii, şi-a recunoscut faptele şi, în plus, este şi unic întreţinător al familiei.

One thought on “Angajatul Primăriei, acuzat de trafic de influenţă, trimis acasă de la rampa de gunoi

  1. acum inteleg de ce unt garsoniere la anl uri atribuite unor indivizi care nu au nevoie de ele. nu au locui niciodata acolo, le tin ocupate cu nesimtire in timp ce altii isi doresc o casa?! acum inteleg de ce persoane singure detin apatament si nu garsoniera?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *