Consilierul Ovidiu Portariuc, nemulţumit de cum sunt deszăpezite străzile din municipiu

Gheorghe Marcu si Ovidiu Portariuc PSDConsilierul local al PSD, Ovidiu Portariuc, s-a declarat nemultumit de modul cum au intervenit in ultimele zile utilajele de deszapezire ale societatii Urban Serv pe strazile din municipiu. Acesta a spus ca strazile si trotuarele din municipiu au devenit un adevarat pationar. Portariuc a cerut autoritatilor locale sa intervina mai prompt in aceasta situatie.

Aproximativ doua zile soselele au fost impracticabile, la fel si trotuarele. Asta nu fara efecte. Joi, am fost martorul unui accident pe strada Primaverii.  O masina a incercat sa franeze, a patina, amers 20-30 m, dupa care a lovit un copil. Sper sa nu fie scos vinovat copilul, asa cum se intampla la noi„, a spus Portariuc.

8 thoughts on “Consilierul Ovidiu Portariuc, nemulţumit de cum sunt deszăpezite străzile din municipiu

  1. Mai esti si nemultumit? oare de ce ma mira? cand voi din alianta usl al micsorat bugetul pentru dezapezire . ati bagat banii in buzunare si mai faceti si tam-tam, nu-ti convine ia lopatica si la munca.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bai papagalule, esti un nemernic. facem un exercitiu de logica, daca bt news scrie real declaratiile tale din conferinta de presa, inseamna ca scrie adevarul si despre cauzele accidentului. de aici se trage concluzia ca minti cu nerusinare. astfel atat minorul cat si adultul implicati in accident au trecut pe culoarea rosie a semaforului…iar de aici tu aberezi fara limite.
    1. o masina nu avea cum sa patineze 30 de metri decat daca ar fi mers cu 70 la ora … pe segementul ala si pe gheata nu poti prinde asa viteza.
    2. daca a stat la semafor si a plecat pe culoarea verde si i-a surprins pe cei doi pe trecere de pietoni, nu putea sa aiba mai mult de 20 la ora.
    3. nu se poate vorbi aici de vina celor de la urban serv, ci exclusiv de vina pietonilor, din pacate.
    in concluzie, esti un nenorocit care incearca sa-si faca capital politic pe seama dramei acelui copil si a familiei lui. BOULE

  3. Nu ai cum sa ii multumesti pe usl-isti…nici ca isi da presedintele demisia si cu intreg guvernul, ei nu pot fi multumiti…

  4. Stimati domni,
    Eu sint si acum locuitor al muncipiului Botosani,sint umilit si in acest an pentru ca eu platesc si altii ca mine ,taxe si impozite destule si la timp si vad ca orasul arata fff rau cu portiuni de gheata si suprafete foarte mari necuratate.Nu ar fi mai bine sa curatam noi si sa nu dam bani acestor profitori de PARTID? Daca vreti va pot demonstra si daca mai este cineva care gindeste ca mine va provoc.cu mult drag PCR-istul

  5. ,,MUSULMANE”,bugetul nu a fost micsorat,doar de atatea bani e nevoie pentru dezapezire,restul banilor erau pregatiti (PUSI DEOPARTE),pentru clica pdl..sta.

  6. melinos,de ceva vreme incoace noi pietoni trebuie sa avem grija cum traversam prin locurile special amenajate pentru ca nici acolo nu mai suntem in siguranta in tara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *