Comasarea spitalelor, aprobată de Guvern

spitalul judetean ansambluComasarea spitalelor din Botoşani a devenit un lucru concret. Prefectul Cristian Roman a anunţat, joi, că Guvernul a aprobat, miercuri, unirea Spitalului Judeţean Mavromati cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie.  Noul spital, care va avea peste 2.000 de angajaţi, urmează a fi clasificat în categoria a III-a.

Sunt în măsură să vă informez că în şedinţa de Guvern de ieri (nr. miercuri), a fost aprobată comasarea celor trei spitale. Aşadar, de la data publicării, vineri se va publica probabil în Monitorul Oficial, judeţul Botoşani vea avea un spital de categorie superioară. Sper ca acesta să fie unul din cei mai importanţi paşi pentru a asigura botoşănenilor servicii de sănătate de calitate„, a spus prefectul Cristian Roman.

Serviciile de calitate în sănătate aduc mai mulţi bani salariaţilor. Fiind un spital de categorie superioară, poţi să faci un act superior şi de calitate. Iar banii vin ca o consecinţă a acestui act”, a mai spus prefectul.

Potrivit prefectului, comasarea a fost aprobată în forma propusă de autorităţile judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *