Lucrări de deszăpezire efectuate pe datorie

zapada -utilaje deszapezire BotosaniInterventia cu utilaje a reprezentantilor de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri pentru combaterea poleiului si a formarii sulurilor de zapada pe carosabil se face pe datorie. Directorul DJDP Botosani, Romeo Caciuc a declarat ca bugetul institutiei a fost epuizat si ca lucrarile care se fac in prezent pentru deszapezire vor fi platite la o posibila rectificare bugetara pe care Guvernul ar putea s-o faca in acest an.

„Bugetul a fost terminat demult, nu mai avem  buget. Plata pentru lucrarile de deszapezire se va face, daca avem noroc, la o rectificare de buget. Prima plata pe care o vom face daca vom primi niste bani la o rectificare de buget va fi pentru aceste lucrari”, a declarat Romeo Caciuc.

Reamintim ca Directia Judeteana de Drumuri si Poduri a fost lasata aproape fara buget de consilierii judeteni la impartirea bugetului alocat judetului Botosani. Potrivit directorului DJDP Botosani, numai pentru 24 de ore de interventii la lucrarile de deszapezire, sunt necesari in jur de 3 miliarde de lei vechi. Necesarul acesta de bani presupune costuri pentru intretinerea utilajelor scoase in teren, combustibil precum si plata oamenilor.

One thought on “Lucrări de deszăpezire efectuate pe datorie

  1. D-le Caciuc la 3 miliarde de lei pe care spuneti ca ii cheltuiti intr-o zi,nu va ajunge nici tot Bugetul Romaniei.DNA ar trebui sa se autosesizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *