Preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capotă către prefect: Dacă nu ne-aţi mai trage o ţâră de atenţie, noi o luăm razna

Preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capota
Preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capota

Preşedintele Asociaţiei Comunelor din judeţul Botoşani a ţinut să-i mulţumească prefectului Cristian Roman, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural, pentru că încearcă să fie echidistant în relaţia cu primarii, indiferent de culoarea politică. Capotă a spus că dacă prefectul nu le-ar mai atrage primarilor atenţia câteodată, aceştia ar lua-o razna.

Vreau să vorbesc despre derapajele noastre. Domnule prefect, dacă ne-aţi lăsa şi nu ne-aţi mai trage o ţâră de atenţie, noi o luăm razna. Că de la o vreme, faptul că la nivel superior nouă se produc tot felul de maşinaţiuni, ne face şi pe noi, căţeluşii ăştia mai mici, să lătrăm unul la altul. Ţin să vă mulţumesc totuşi pentru faptul că încercaţi să fiţi echidistant şi sunt ferm convins că după o lună de zile primarii vor fi aceeaşi care au fost şi înainte. Acum este perioada asta cu bugetul, când oamenii politici ne asmut unii împotriva altora, când unii sunt mai primari, alţii mai puţin primari„, a spus Vasile Capotă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *