Comunicat USL Botoşani: Declararea drept neconstituţională a legii privind comasarea alegerilor reprezintă o înfrângere catastrofală pentru PDL şi Guvernul Boc

Uniunea Social Liberală Botoşani consideră că decizia Curtii Constitutionale  a fost ultima lovitură pe care Guvernul o aştepta, se precizeaza intr+un comunicat al USL.

 Declararea drept neconstitutionala a legii privind comasarea alegerilor reprezinta o infrangere catastrofala pentru PDL si Guvernul Boc, care au facut totul pentru a forta comasarea alegerilor – un fapt absolut nedemocratic.  Prin pronunţarea aceastei decizii s-a făcut  un prim pas spre normalitate.

 Acest Guvern  trebuie sa isi dea demisia chiar azi, avand in vedere ca si-a asumat raspunderea pe aceasta lege  neconstituţională şi nedemocratică, pentru ca, desi nu a existat nici un argument care sa sustina comasarea alegerilor, PDL a refuzat toate semnalele societatii civile şi  semnalele opozitiei, adoptand legea prin angajarea raspunderii.

 Uniunea Social Liberală  a contestat la Curtea  Constitutionala acest proiect de lege privind comasarea alegerilor şi Curtea ne spune azi că acest proiect de lege pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea este neconstituţional, se precizează într-un comunicat al USL Botoşani.

 Concluzia este una simplă: acest Guvern este total rupt de realitate şi trebuie să plece.

6 thoughts on “Comunicat USL Botoşani: Declararea drept neconstituţională a legii privind comasarea alegerilor reprezintă o înfrângere catastrofală pentru PDL şi Guvernul Boc

  1. nu e o pierdere pentru guvern si nici pentru Boc sau pd-l!!!este o pierdere pentru oamenii simpli deoarece se cheltuie de 2 ori mai multi bani!!!banii nostri se vor cheltui in campanii electorale!!

  2. este o victorie pentru uls si o infrangere pentru tara nu pentru pdl. se vor cheltui bani aiurea din cauza acestei decizii!

  3. USL-ul ar trebui sa dispara din peisajul romanesc. Nu faceti altceva decat sa murdariti lumea cu minciunile si prostiile voastre. ADIO USL!!

  4. Mai slugi PDL-iste,nu-i mai preaslaviti pe acesti portocalii care si-au batut joc de banul public,care au infometat cetatenii Romaniei,implicit si pe botosaneni.

  5. O fi o victorie pentru USL, dar nicidecum pentru oamenii de rand pentru ca banii se vor cheltui dublu in scopul alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *