Prefectul Cristian Roman şi liderii USL, la Ziua Unirii de la Iaşi

Liderii USL si prefectul Cristian Roman la Ziua Unirii de la Iaşi
Liderii USL si prefectul Cristian Roman la Ziua Unirii de la Iaşi

Prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman, preşedintele PSD, senatorul Gheorghe Marcu, şi preşedintele PNL, deputatul Florin Ţurcanu, au urcat pe scena amenajată în Piaţa Unirii din Iaşi, cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Unirii.

Botoşănenii s-au aşezat în rândul al doilea, pe o scenă pe care s-au aflat ÎPS Teofan, primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, sau prefectul de Iaşi, Dragomir Sava Tomaşeschi.

Gheorghe Marcu, Costica Macaleti, langa Victor Ponta
Gheorghe Marcu, Costica Macaleti, langa Victor Ponta

De altfel, Cristian Roman şi Gheorghe Marcu au stat unul lângă celălalt, iar pe timpul rostirii discursurilor au vorbit între ei.

La coborârea de pe scenă, Marcu a mers să vorbească cu Victor Ponta, aflat în mulţime, iar Ţurcanu s-a alăturat grupului PNL, condus de Crin Antonescu. Cristian Roman a schimbat câteva cuvinte cu mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Cristian Roman langa IPS Teofan
Cristian Roman langa IPS Teofan

La manifestările dedicate împlinirii a 153 de ani de la Unirea Principatelor Române au participat, dar nu au urcat pe scenă şi deputatul PSD Costică Macaleţi, preşedintele tinerilor din PSD Răzvan Rotaru şi preşedinta femeilor din PSD, Doina Federovici.

6 thoughts on “Prefectul Cristian Roman şi liderii USL, la Ziua Unirii de la Iaşi

  1. :))…ce-a cautat acolo?…a incercat sa-si faca imagine..alaturi de acesti usl-isti..of of…cand o scapam de aceste lichele?

  2. Are dreptate mitica! nu i-am vazut niciodata pe acesti usl-isti sa iasa in strada sa faca ceva bun pentru tara! ei ies in strada 10 minute pentru imagine!

  3. Aveti opinii de 2 lei.
    Eu dezaprob total participarea acestor 3 cetateni, temporar cu functii,la manifestarile de la Iasi. Prefectul, presedintele CJ si absolut toti parrlamentarii aveau datoria sa fie prezenti in primele rinduri la manifestarile ce trebuiau organizate la Botosani. Pentru ca ei servesc acest judet. Sau nu-i asa? Ziua Micii Uniri trebuia sarbatorita la Teatrul ,,Mihai Eminescu”, in prezenta tuturor sefilor si sefuletilor.Dar….cine s-o organizeze? Poate ar trebui sa aducem un oltean sau un maramuresean, caci acestia manifesta ceva mai mult patriotism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *