Viceprimarul Florin Ghiorghiţă nu se declară mai bogat în 2011, decât în 2010

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Declaraţia de avere pe 2011 a viceprimarului Florin Ghiorghiţă va rămâne neschimbată. Cel puţin asta susţine Ghiorghiţă, care  a afirmat că anul trecut nu şi luat alte bunuri, ci, din contra, s-a înfundat mai mult în datorii. Acesta a spus că îşi va reînnoia declaraţia de avere în termenul legal.

În declaraţia de avere or să mai apară nişte datorii în plus. Nu m-am îmbogăţit absolut deloc, din contra chiar anul trecut a fost un an de criză pentru toată lumea, inclusiv şi pentru mine. Nu va apărea nimic nou care să influenţeze declaraţia de avere„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Acesta susţine că la ora actuală are datorii în bănci de peste 85.000 euro, iar o rată lunară ajunge la 2900 lei, aproape cât câştigă el într-o lună cu soţia sa. Asta în condiţiile în care, mai spune el, salariul său lunar net este de 2.200 lei, iar indemnizaţia de creştere a copilului pe care o primeşte soţia sa este de 1200 lei pe lună.

Din păcate, am căzut şi eu în aceeaşi plasă cum au căzut majoritatea românilor în momentul în care Guvernul Tăriceanu ne-a dat fonduri importante ca venituri, şi salarii şi indemnizaţii de hrană şi ni se părea că trăim atât de bine că toată lumea a făcut credite, inclusiv eu. Atunci nu era o problemă cât plăteai, pentru că rămâneai cu o sumă importantă din salariu„, a adăugat Ghiorghiţă.

One thought on “Viceprimarul Florin Ghiorghiţă nu se declară mai bogat în 2011, decât în 2010

  1. mai viceprimare…chiar nu te opresti din minciuni??????du te si demoleaza constructia din parc!!!!!!!!!e ilegala…din banii publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *