PP-DD are candidat la Primăria Botoşani

Partidul lui Diaconescu şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Botoşani. Acesta este Marius Cristescu, în vîrstă de 45 de ani, jurist de profesie. Până în prezent Cristescu este singurul din PP-DD, care şi-a anunţat intenţia  de a-l contracandida pe actualul primar, Cătălin Flutur. Marius Cristescu vrea să candideze la Primăria Botoşani pe baza unui proiect la care lucrează în prezent.La finele săptămânii trecute membrii Partidului Poporului Dan Diaconescu s-au reunit în primul lor congres, ocazie cu care cunoscutul om de televiziune s-a erijat în noul Vlad Ţepeş, menţionând că intenţionează să candideze la preşedenţia României.

7 thoughts on “PP-DD are candidat la Primăria Botoşani

  1. Da ,da, o fi vreun jurist de pe la privată…ce poză inteligentă… cu halba de ce o bea el acolo câtă încredere inspiră,la fel ca Diaconescu!

  2. :))…vrea sa-si cumpere si el elicopter?..defapt nu..el vrea doar o masina..dar o sa fure ca sa-i faca un cadou lui diaconescu(elicopter)

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ASTIA NU MAI AU CE CATA IS SATUL DE INCOPENTENTI PENTRU NOI DAR PENTRU EI AU CLASA DEA FURA SAI PP DD PRESEDINTE AL ROMINILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *