Campanie de informare a parintilor privind infiintarea claselor pregatitoare, derulata de Inspectoratul Scolar

Horia Negrescu, Dorel Baitanciuc ISJInspectoratul Scolar Judetean a declansat, de marti, o campanile de informare privind infiintarea clasei pregatitoare incepind cu 1 septembrie. Horia Negrescu, inspector general al ISJ, a declarat ca Ministerul Educatiei a declansat la nivel national o actiune de informare fara precedent pentru ca parintii sa afle toate informatiile privind clasa pregatitoare.

In acest sens a fost elaborata o brosura care va fi difuzata in etape, respectiv la directorii de gradinite, care o vor multiplica pentru a o transmite parintilor, dar si directorilor de scoli care vor organiza clase pregatitoare.

Ideea nu este noua, insa s-a aminat declansarea acestui proces din diferite motive. Nu vor fi problem din punct de vedere ethnic privind organizarea claselor pregatitoare. Suntem in grafic. Incepind de astazi (nr.marti) incepem Campania de informare prin distribuirea brosurilor. Exista o linie Tel verde gratuita, in care persoanele din Inspectoratul Scolar vor raspunde la intrebarile parintilor. Numarul este 0800816231”, a spus Horia Negrescu, inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean.

Este obligatorie inscrierea copiilor care au sase ani impliniti la 31 august 2012. Inscrierile oficiale vor incepe in 5 martie.

One thought on “Campanie de informare a parintilor privind infiintarea claselor pregatitoare, derulata de Inspectoratul Scolar

  1. la darabani -la clasele o -vrem invatatori mai in virsta, cu bun simt si cu simtul raspunderii . Invatatorii mai tineri sint mai nesimtiti le lipsesc cei 7 ani de acasa ,numai gura este de ei ca sa impresioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *