Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, râvnește la fotoliul de deputat

Verginel Gireada
Verginel Gireada

Primarul comunei Mihai Eminescu, vicepreşedintele PNL, Verginel Gireadă, a anunţat în emisiunea „Dialog deschis” de la Tele’M ca se gândeşte să candideze pentru un mandat la Camera Deputaţilor. El renunță astfel la încă un posibil mandat de primar și susţine că, în locul lui, există posibilitatea de a candida chiar soția sa.

Florin Ţurcanu, liderul PNL Botoșani, care a avut o intervenţie în emisiune, a spus că are cunoștinţă despre intențiile primarului și, mai mult decît atît, îi acordă acestuia peste 60 la sută șanse de a câștiga mandatul de deputat pe colegiul Săveni.

„Există posibilitatea ca domnul Verginel Gireada să candideze pe o funcţie la Camera Deputaţilor şi îi dăm chiar 60-70 la sută şanse”, a declarat Florin Turcanu.

Verginel Gireadă este în prezent la al doilea mandat de primar pentru comuna Mihai Eminescu.

6 thoughts on “Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, râvnește la fotoliul de deputat

  1. Poftim,uitati cu cune sa gandit TURCANU sa castige alegerile, cu GIREADA!!!!!!Dragi USL-isti chiar nu gasiti voi pe altcineva in locul acestui HOT DOVEDIT?????????????

  2. Păi s-a orientat şi ăsta, ce? Ponta are şi soţia şi socrul părtaşi la ciolan!Verginel e mai prejos,doar e si el usl-ist!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bai , da sunteti rai, uitati ce fata de intelectual are, eu cred ca judetul botosani se va mandri cu un taran neaos, cu un cioban ca el. este flacau mandru, este un adevarat barbat. ce daca nu stie sa scrie corect, ce daca ii ceri sa calculeze dobanzile la amenzile ajunse la primaria mihai eminescu si el nu stie sa le calculeze ? HA? ce daca nu stie sa calculeze radical din 16? are BMW? are… are VILA… are… ce comentati, mai voi agaricilor, el este primarul nostru, eu l-as propune la presidentie, Andreea Ungureanu i-at fi sefa de cabinet, i-ar da slaninuta afumata de pe burtica si totul ar fi in regula

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      da de cand amenzile sunt purtatoare de dobanzi? stii bine codul fiscal, se vede.. esti tare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *