O şoferiţă de 50 de ani a lovit o adolescentă şi a fugit

masina politieO femeie de 50 de ani a lovit, luni la prânz, cu maşina, o tânără de 18 ani, care mergea spre şcoală. Doiniţa Coţovanu conducea maşină dinspre Vorona spre Botoşani, iar în timpul unei depăşiri neregulamentare, aceasta  acroşat-o pe eleva Valentina Ciobanu.

După producerea accidentului, şoferiţa a oprit autoturismul, solicitându-i victimei să nu anunţe Poliţia despre producerea accidentului, iar cadrelor medicale aflate la faţa locului să declare că leziunile suferite de victimă au fost cauzate de căderea pe gheaţă. Ulterior, ea a părăsit locul faptei.

Ulterior, autoturismul a fost oprit la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Lebăda. La volan se afla soţul şoferiţei vinovate, Paulică Coţovanu, de 49 de ani, care a declarat că la data şi ora producerii accidentului, la volanul autoturismului se afla soţia sa.

Victima este internată în Spitalul Judeţean, iar şoferiţa este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *