Doi tineri au fost arestaţi preventiv, după ce au spart un magazin din Nicşeni

ijp BotosaniDoi tineri au fost arestaţi preventiv, după ce au spart un magazin din Nicşeni. Stelian Juncanariu, de 32 de ani, şi Ovidiu Sebastian Golinschi, de 31 de ani, au primit din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni mandate de arestare pentru 30 de zile pentru furt calificat.

Cei doi sunt suspectaţi că în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2012 s-au deplasat cu un autoturism în localitatea Dorobanţi, comuna Nicşeni, unde au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin şi au sustras diverse produse alimentare şi nealimentare, precum şi bonuri de masă şi bani, cauzând astfel un prejudiciu de peste 1.000 lei.

Ulterior, tot în noaptea spargerii,  în jurul orei 03.00, Ovidiu Sebastian Golinschi a fost depistat în trafic, în municipiul Dorohoi, în timp ce conducea pe strada C.D. Gherea autoturismul despre care ulterior s-a stabilit că este acelaşi de care suspectul s-a fost folosit pentru a se deplasa în comuna Nicşeni.

În portbagajul autoturismului, poliţiştii au găsit o sumă de bani şi produse despre care s-a probat că proveneau din furtul comis din magazinul din comuna Nicşeni.

Totodată, verificările efectuate au stabilit că Golinschi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru săvârşirea de abateri privind regimul legal de viteză.

Cel de-al doilea suspect, Stelian Juncanariu a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, asupra sa fiind de asemenea găsite produse provenind din furtul comis în noaptea respectivă.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, pe numele lui Golinschi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *