Un tânăr de 18 ani, care avea permis de o lună, a lovit un pieton şi apoi s-a răsturnat cu maşina

masina politie rutieraUn tânăr de 18 ani din localitatea Broscăuţi, care tocmai îşi obţinuse permisul de conducere, este cercetat pentru vătămare corporală, după ce a lovit cu maşina o femeie de 33 de ani. Vlad Costinel Aghiorghiţoaie circula cu un VW pe un drum comunal din Broscăuţi. Pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă şi sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în derapaj şi a acroșat-o cu partea laterală dreapta a autoturismului pe Lăcrămioara Ibănişteanu, de 33 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa regulamentar pe DC 69, în calitate de pieton.

Tânărul nu a mai putut redresa autoturismul, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a drumului.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată şi internată la Spitalul municipiului Dorohoi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

One thought on “Un tânăr de 18 ani, care avea permis de o lună, a lovit un pieton şi apoi s-a răsturnat cu maşina

  1. tot ghitalu’ ia permisu cum il ia si apoi se crede in need for speed ca stie el sa faca drifturi si alte kkturi. ba treziti-va , ca realitatea doare si are si consecinte……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *