Botoşănenii din nou în stradă, însă în număr mic

proteste 21 ianuarie Botoşănenii au ieşit în stradă şi sâmbătă seară pentru a şaptea zi consecutiv, pentru a-şi striga nemulţumirile. Aceştia au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.  
Numărul maxim al protestatarilor a atins 60.
Nici timpul în care au stat în piaţă nu a fost foarte mare. La ora 19.45 mulţimea s-a împrăştiat, părăsind Piaţa Revoluţiei.
Nici sâmbătă seară la protest nu au participat liderii USL. PSD a fost reprezentat de preşedintele organizaţiei de tineret, Răzvan Rotaru.
La acţiune a fost prezent şi preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comaneci.
La Dorohoi au ieşit în stradă, de asemenea, circa 35 de persoane.

5 thoughts on “Botoşănenii din nou în stradă, însă în număr mic

    1. Lasa-ne Spanac portocaliu . Nu stiu ce bani da USL-ul dar eu iti dau 100 delei ca sa strigi : SUNT UN SPANAC PORTOCALIU CRETIN CU PDL SI BASESCU CU TOT ! Hai te bagi ?

      1. Daca nu ai ce face cu banii, poti sa mi-i dai mie! Asta inseamna ca nu ai nevoie de ei, nu? Si mai aduc vreo 10, poate asa te simti si tu mai bine, ca asta au facut si USL-istii! Au platit si platesc in continuare oameni care sa strige pentru ei! Negociati parca ati fi la piata. RUSINE!!!

      2. Pai cum USL-istilor, ati terminat rezervele?! Asa de repede sau mai tineti si pentru alegerile care vin? Hmmm, dati ca aveti de unde, ati furat destul!

  1. Ati iesit in strada sa protestati fiindca copii vostri au primit tichete gratis la patinuar? :>
    Sau ca trebuia sa dea si copiilor vostri care au luat 5-6?
    :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *