Poliţia de Frontieră face restructurări. Inpsectoratul de Poliţie vrea să preia concediaţii

politia de frontiera IJPF BotosaniServiciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani va fi nevoit să concedieze mai mulţi angajaţi ca urmare a reorganizării instituţiei, prin desfiinţarea inspectoratului. Numărul celor care vor pleca acasă nu este, deocamdată, cunoscut, însă cert este că o parte dintre disponibilizaţi are şansa de a lucra în Poliţie. Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, a declarat, vineri, că va prelua o parte din personalul care va fi pus la dispoziţie de Poliţia de Frontieră.

Îi aşteptăm să vină, şi numeric vorbind. Neapărat că vor fi supuşi unor testări profesionale şi vor fi prinşi în module de pregătire atât la nivel local, cât şi central”, a afirmat Şerbănoiu.

Problema a fost discutată cu conducerea IGPR.

4 thoughts on “Poliţia de Frontieră face restructurări. Inpsectoratul de Poliţie vrea să preia concediaţii

  1. Este cit se poate de interesant.Serviciul Politiei de frontiera face disponibilizari, iar Punctul de trecere in Ucraina de la Racovat este inchis de aproape 2 ani. Motivul invocat de prefectul judetului -intr-un articol de presa de acum 6 luni – era de Politia de frontiera nu are oameni suficienti.Acum s-a trecut la disponibilizari, deci exista un surplus de angajati, dar granita este tot inchisa. Ce sa mai intelegem?

  2. Motivul Inchiderii punctul de frontiera nu tine de Botosani ci de partea ucraineana, care nu si-a respectat angajamentele de a asfalta portiunea de drum de la ei.UE inca nu a dat avizul de deschidere (*mai ales ca este granita externa a uniunii.

  3. Punctul de trecere a frontierei Racovat-trebuie sa functioneze!Am fost impiedicati,sa tinem legatura cu fratii nostri si asta dureaza de doi ani !Pe alte guvernari,se dadea liber acces la :Craciun,Paste,An Nou,Evenimente deosebite(nunta sau inmormantare).De vina este dl.prefect si primarul de la Pomarla-Chelaru!Chelaru(sa fiu scuzat de blogeri),nu a facut nimic in acest sens!Se lauda ca este vicepresedinte la PDL! Pana cand?>!
    !?

  4. A spus Basescu ca din politie trebuie dati afara, se da afara indiferent de caz. Inca o fila de incompetenta si pupincurism PDL-ist si la nivel local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *