Deputatul Buhăianu: Nu cred că se va ajunge la anticipate pentru că situaţia nu este atât de periculoasă cum o maximizează opoziţia

deputatul Catalin Buhaianu
deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul PDL, Cătălin Buhăianu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că  PSD şi PNL crează presiune, prin implicarea la proteste, cu scopul de a provoca alegeri anticipate. Buhăianu este însă convins că alegeri anticipate nu vor avea loc, pentru că situaţia „nu este atât de periculoasă cum o maximizează opoziţia”.

Atâta timp cât protestele oamenilor au fost monopolizate de PNL, cred că spontaneitatea manifestărilor s-a oprit exact în momentul în care PNL şi PSD s-au implicat în organizarea acelor evenimente. În ceea ce priveşte presiunea pe care o crează, au doar un singur scop: doar de a provoca alegeri anticipate, motivat de faptul ca toate sondajele de opinie atât PSD, cât şi PNL, sau la pachet USL, stau sub 50%, adică sub targetul stabilit iniţial„, a spus Buhăianu.

Acesta susţine că sesiunea extraordinară programată pentru luni, 23 ianuarie şi marţi, 24 ianuarie, are rolul de a crea o dezbatere pe situaţia nemulţumirilor populaţiei, însă cele două formaţiuni vor anunţa că vor depune o moţiune de cenzură, moţiune care va fi dezbătută în prima săptămână din noua sesiune parlamentară, care va începe pe 31 ianuarie.

Buhăianu a mai spus că Guvernul României a trebuit să ia nişte măsuri de austeritate destul de dure şi că efectele acestora se resimt. Acesta crede însă că singura soluţie este dialogul dintre putere şi opoziţie, dintre societatea civilă şi ONG-uri pentru o transparenţă mai mare.

Ne-am asumat de la început o scădere în sondaje a procentelor noastre, dar mai important decât procentele noastre politice îl reprezintă echilibrul economic şi financiar de care România are nevoie. Recunoaştem că există o situaţie de nemulţumire, însă trebuie gestionată corect pentru a putea depăşi această perioadă dificilă şi nu pentru a ne afunda mai mult”, a precizat Buhăianu.

Deputatul PDL a mai spus că nu are nicio legătură comasarea alegerilor cu starea de nemulţumire şi că se impune comasarea alegerilor.

5 thoughts on “Deputatul Buhăianu: Nu cred că se va ajunge la anticipate pentru că situaţia nu este atât de periculoasă cum o maximizează opoziţia

  1. nu este periculoasa situatia atata timp cat noi,poporulroman,traim bine ,in vile ,si ne lafaim ca tine parlamentare buhaianu.

  2. Situatia economica este buna numai pentru voi,portocaliii.Cetatenii acestei tari au fost adusi intr-o saracie lucie de guvernul vostru PDL-ist,condus de Emil Boc. Numai voua si acolitilor vostri va este bine,restul populatiei sufera crunt din cauza incompetentei tuturor guvernantilor vostri,din cauza proastei gestionari ai banilor publici,foarte multi bani publici ajungand in buzunarele voastre si a acolitilor vostri. As vrea sa te intreb daca tu Buhaiene duci o viata de nabab doar numai cu 300 de euro ? Ca doar atat iti mai raman din salarul de deputat,pentru ca restul de 500 de euro spui ca platesti chirie pe vila din Alfaland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *