Buhăianu renunţă la ANL. El şi-a luat vilă la Alfaland şi teren la Gura Humorului

deputatul Catalin Buhaianu
deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul PDL Catalin Buhaianu locuieste la Alfa Land in chirie, din luna decembrie. Acesta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca urmeza sa contracteze un imprumut pentru a-si achizitiona casa de 118 mp.  Buhaianu plateste o chirie lunara de 500 de euro. Acesta a declarat ca era timpul sa-si indeplineasca visul, acela de a avea o locuinta in proprietate, drept pentru care va renunta la contractul ANL in cursul lunii viitoare. El spune ca pretul locuintei ANL, pe care o detinea, era mult prea ridicat, undeva la 34.000 euro, si de aceea s-a gindit sa aiba propria locuinta. Buhaianu a anuntat ca si-a vindut masina de teren, iar cu banii si-a cumparat un teren in Gura Humorului.

Casa lui Catalin Buhaianu la Alfaland
Casa lui Catalin Buhaianu la Alfaland

Declaratia de avere pe care o voi depune la inceputul noii sesiuni parlamentare, pe 31 ianuarie, si fac acest lucru in virtutea functiei publice pe care o detin prin mandatul de parlamentar. Sunt chirias al unei case de 118 mp, cu doua dormitoare, pe care intentionez sa o achizitionez in conditiile in care banca ma va credita si, mai mult decat atit, consider ca este absolut normal, in completarea celor declarate, pentru ca au legatura cu intreaga declarative de avere, mi-am vindut autoturismul Mercedes, care era in proprietatea sotiei, am achizitionat un teren de 1500 mp la Manastirea Humor si am facut aceasta achizitie ca o investitie de viitor, fara a ma gindi in perioada urmatoare la ceva concret. Toate aceste lucruri vor fi scrise in declaratia de avere”, a spus Buhaianu.

Acesta a spus ca nu cunoaste deocamdata pretul vilei de la Alfa Land si ca acesta este negociat in momentul de fata.

3 thoughts on “Buhăianu renunţă la ANL. El şi-a luat vilă la Alfaland şi teren la Gura Humorului

  1. Foaie verde loboda! Deci, ce trebuie sa intelegem din declaratia marelui parlamentar Buhaianu.Ca locuieste la Alfa Land, dar are repartizat un apartament cu o chirie modica -ca pentru oameni nevoiasi – de la Primaria Botosani. Ca este in curs de a-si cumpara vila de la Alfa Land ,dar nu stie deocamdata cit costa ( maestre, taie coada vulpii) pentru care doreste sa contracteze un imprumut bancar ( sic!) si ca si-a vindut autoturismul Mercedes nu pentru a-si face rost de bani pentru locuinta, ci pentru a-si cumpara un teren de 1.500 mp la munte fara a se gindi ce va face in viitor. Asa este? Acum, stimati cititori, va rog sa recititi toate aceste insailari nastrusnice. Buhaiene, sa fii mai atent cind mai faci asemenea declaratii fara sa te intrebe nimeni.

  2. nu va mirati sunt copii lui basescu,daca vreo unul din ei iese din tipar il premiem cu o vila la alfa lend,ca tot aia e.buhaiene cuvintele din declaratie iti ,,tremura”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *