Liderul PSD, Gheorghe Marcu: Radacinile raului sunt infipte adinc la Botosani de Catalin Flutur, Cristian Roman si alti acoliti ai domniilor lor

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu
Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu, a crtiticat, in cadrul unei conferinte de presa, Puterea si a declarat ca simbolul raului este materializat la Bucuresti prin cei trei reprezentanti, respectiv Basescu, Udrea, Boc, insa radacinele raului sunt infipte adinc si la Botosani. Gheorghe Marcu a dat drept exemplu care sunt radacinile raului la Botosani.

Radacinile raului sunt infipte adinc in municipiul Botosani de reprezentati ai PDL, de liderul PDL Catalin Flutur, prefectul Cristian Roman si ceilalti acoliti ai domniilor lor. Altfel, nu ar exista aceasta putere la Bucuresti, daca nu ar fi radacini si aici. Si o simtiti si dumneavoastra pe propria piele. Cred ca botosanenii trebuie sa faca aceasta modificare (nr. de schimbare a Guvernului) si va veti cruci cind, in varianta cea mai pesimista,  din toamna vom cistiga alegerile si primul lucru pe care il vom face public vor fi contractele comerciale in care au fost furati bani publici. Sa vada si botosanenii unde s-au dus banii publici din judetul Botosani si respectiv municipiul Botosani„, a adaugat Marcu.

6 thoughts on “Liderul PSD, Gheorghe Marcu: Radacinile raului sunt infipte adinc la Botosani de Catalin Flutur, Cristian Roman si alti acoliti ai domniilor lor

  1. ce a facut Flutur pentru municipiul Botosani,nu cred ca ar mai putea face altcineva deci las-o mai usor marcule cu fsn-ul tau ca nu pacalesti pe nimeni!!!!

  2. Flutur pentru ce a facut in Botosani a cheltuit doar o treime din banii imprumutati de la banci,restul numai el stie in ce buzunare au ajuns.Acest Flutur a indatorat cetatenii municipiului Botosani in asa hal, incat trei generatii vor avea de platit pana la achitarea datoriilor. Va rog nu-i mai faceti statuie acestui Flutur ci mai bine reparatii aripile sa zboare din fotoliul de primar.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PT eminescu tu ai cacat in loc minte in capul tau sec si handicapat. Sigur esti un lingator de p le a PSD-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *