Comunicat PNL: Filmele prezentate ca „mari dezvăluiri” de către PDL sunt înscenări jalnice

Reprezentanţii PNL neagă că i-ar fi ademenit pe cei tineri cu bani pentru a protesta la Bucureşti. Biroul de presă al PNL a trimis un comunicat de presă, potrivit căruia: Filmele prezentate ca „mari dezvăluiri” de către PD-L sunt înscenări jalnice, demne de tentativele de manipulare ale primilor ani de după Revoluţie. Înregistrările dezvăluie, în fapt, disperarea membrilor PD-L care, după ce au stat ascunşi o săptămână, s-au întors la obiceiul portocaliu de a împroşca cu venin în toate părţile. Atragem atenţia că în orice ţară civilizată, filmarea unor minori fără acordul părinţilor şi prezentarea filmului în public ar atrage sancţiuni severe realizatorilor „capodoperei”.

În altă ordine de idei, dezvăluim faptul că PNL a fost pus în situaţia de a face selecţia celor care au plecat la mitingul de la Bucureşti exact din cauza numărului foarte mare de membri şi simpatizanţi care si-au manifestat dorinţa de a merge in capitală pentru a protesta împotriva regimului Băsescu – Udrea – Boc”.

10 thoughts on “Comunicat PNL: Filmele prezentate ca „mari dezvăluiri” de către PDL sunt înscenări jalnice

  1. PNL-istilor ce va mai place sa mancati la rahat aiurea tot Botosaniul stie ca ati platit oamenii sa mearga la manifestatii la Bucuresti si sa iasa in strada in Botosani sunteti niste ratati mincinosi,dornici de putere dar nu o veti avea niciodata!!!Se vede ca si patronii unor asa zise ziare corecte din botosani sunt PNL-isti pentru ca unele comentarii le accepta altele nu > Rusine COMUNISTILOR va credeti liberali jalnic JALNIC Comunistilor!!!

    1. Ar fi bine Buruiano cand esti la ciclu sa nu pui mana pe tastatura ca sa scrii. Ai halucinatii ,dureri,spui porcarii.Ia ceva calmante si schimba-ti mai des tamponul ca a devenit portocaliu si pute.

  2. Eu asta nu cred ca PDL ia dat de baut si la pus s-a faca circul asta ..pote USL ia manipulat pe copii sa vina la PDL asa ca vedeti cum vorbiti comunistilor bolshevici ce sunteti !

  3. Jalnic din partea voastra!Pnl-ul trezestete.. cine statea in fata liceului ATL LAURIAN si le propuneati sa mearga la Bucuresti in schimbul unei anumite sume de bani! Sunteti niste nemernici care mituiti minorii!

  4. jalnic cu pnl-ul asta copii aia si asa cu probleme mentale,nici nu sunt lasati sa mearga la scoala pentru ca ii ia pnl-ul ca sa stige „huuu Basescu”..mai frumoase ar fi fost protestele astea fara sa plateasca usl-ul 80% din protestatari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *