A cincea zi de proteste începută mai devreme. Liderul PSD pentru prima dată în piaţă

noi proteste joi la Botosani
Protestatari adunaţi, joi seară, în Piaţa Revoluţiei

Mitingul de protest organizat la Botoşani pentru a cincea zi a început, joi, mai devreme. Manifestanţii au început să se adune în Piaţa Revoluţiei la ora 16.00, iar la ora 17.00 se adunaseră peste 100 de persoane.

Printre acestea şi liderul PSD, senatorul Gheorghe Marcu, şi deputatul Costică Macaleţi, care au strigat alături de demonstranţi „Jos Băsescu!” şi „Jos Guvernul!”.

Am venit pentru a fi alături de populaţia Botoşaniului, dar li de colegii noştri liberali şi conservatori care protestează la Bucureşti”, a spus Marcu.

Gheorghe Marcu la proteste
Gheorghe Marcu la proteste

Alături de el, erau foarte mulţi membri PSD.

Mulţimea a huiduit şi trâmbiţat îndelung, cerând plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni şi a lui Boc de la Palatul Victoria.

După o oră şi ceva, Marcu şi Macaleţi au părăsit mulţimea, iar imediat după aceea alţi circa 70 de manifestanţi au plecat spre case.

Pe la 19.0 au ajuns în piaţă şi liderii sindicali de la Spitalul Judeţean şi societatea Mecanex, Lia Temciuc, şi, respectiv, Petru Taielup.

Aproape 50 de persoane au continuat protestele şi după ora 19.00

3 thoughts on “A cincea zi de proteste începută mai devreme. Liderul PSD pentru prima dată în piaţă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Lui Chinezu’ parca i-a calcat masa pantalonii pe butoi, incape Arcul de triumf intre picioarele sale.

  2. Multi au devenit protestatari ,,de profesie”;merg la caterinca la miting…Nu au inteles democratia:exista alegeri la care trebuie sa participe,si unde pot sa-si exprime optiunea politica!Sunt indignat de un vecin care n-a fost la alegeri pe motiv ca nu face politica,iar acum merge la miting….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *