Scandalos! Adolescenţi plătiţi să meargă la Bucureşti să strige „Jos Băsescu!”. Vezi, exclusiv, cât costă o huiduială!

Platiti pentru a striga Jos BasescuMai mulţi tineri din Botoşani au fost plătiţi pentru a merge la Bucureşti pentru a participa la mitingul anti-Băsescu programat a avea loc joi. Adolescenţii au fost momiţi să urce în autocare în schimbul unor sume de bani. BotosaniNews a intrat în posesia unor înregistrări video care demonstrează acest lucru şi pune sub semnul întrebării manifestaţiile publice derulate la Botoşani.

Vezi aici video cu adolescenţii care protestează pentru 150 de lei

Înregistrările îi au în prim-plan pe doi adolescenţi cărora li s-a spus să meargă la sediul PNL pentru a primi câte 150 de lei pentru a face deplasarea la Bucureşti. Cei doi s-au dus la partid, însă, în loc să ajungă la PNL, au ajuns la PDL. Acolo ei au explicat toată povestea cu banii promişi pentru plecarea la Bucureşti, iar democrat liberalii au reuşit să înregistreze toată discuţia.

Adolescenţii, de 17 şi, respectiv, 16 ani, au recunoscut că sunt dispuşi să meargă la Bucureşti pentru banii promişi şi să strige „Huuuu Băsescu!” sau orice alte lozinci cerute de organizatori. Ei au dat detalii şi cu privire la locul unde trebuia să urce în autobuze şi unde trebuiau să primească banii.

Noi am zis că mergem, dar să nu luăm ţeapă. Facem galerie! Huu Băsescu!”, a spus unul dintre tineri.

Ei au recunoscut, de asemenea, că şi alţi colegi din cartier fac acelaşi lucru ca şi ei. În plus, ei s-au oferit să mai aducă 10-20 de oameni, dacă este nevoie.

Vezi aici filmul complet (partea I)

Vezi aici filmul complet (partea II) 

24 thoughts on “Scandalos! Adolescenţi plătiţi să meargă la Bucureşti să strige „Jos Băsescu!”. Vezi, exclusiv, cât costă o huiduială!

  1. Este imperios:reformarea contingentului politic ce de 20 de ani ne mint si distrug Romania!Tehnocrati competenti ,trebuie sa se implice si sa scapam de non-valorile din toate partidele parlamentare!Numai asa mai putem salva Romania!

    1. Pentru a pune in scena,a inscena, ai nevoie de actori,scenariu si regizor.
      Daca in doua ore un regizor, cu actorul principal din filmuletul de mai sus, face un alt film din care sa rezulte ca a fost chemat sa strige lozinci pro presedinte,eu devin servitorul lui pe viata,fac si cursuri.
      Va iesi ceva in genul „2 cai frumosi”

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ady dar cum de nu esti la miting? Te-au lasat la mancat kkt pe net sau nu te-ai inteles la pret?

  3. Diversiune pdl-ista.S-a dispus plecarea numai a membrilor si simpatizantilor si nu a unor minori.Au angajat portocalii regizori.Unde i-or fi gasit, ca si astia au boala pe aceasta culoare pentru salariile pe care le au.

    1. cum unde ? domnul Volinași este regizor la Teatrul Mihai Eminescu iar domnul Diaconu de la Modern Calor se ocupă cu filmări la nunți ….

  4. 150 lei ? poftim ? nici macar nu stiu despre ce e vorba acesti tineri! cei de la USL profita de dorinta oamenilor de a castiga un ban usor, si reusesc atata timp cat sa ajuns pana aici ! inteleg si dorinta lor de a izbuti prin asta, dar nu stiu e dureros sa vezi tineri MINORI bagati in acest „program” pt ca asta e !

  5. Acesti tineri nu stiu pe ce lume traiesc.. E o mare rusine pentru USL de a promite bani tinerilor pentru a merge la mitingul anti-Basescu.. inca o data rusine ..

  6. nu mai inteleg nimica. sefii pdl cautint persoane pentru a-l huidui pe basescu. asta in prima parte. dar cu plata oamenilor este normal; fac serviciu, trebuie sa fiu platit. nu este o mare problema. prost nu e acela care ia ci acela care da. dar mai bine intrebatii pe urmatorii primari pdl care faceau munca pentru pnl in stringerea de oameni pentru mitingul de la bucuresti: trusesti, durnesti, sulita, lunca , flaminzi, si mai sint vreo 7 mai mici de importanta. despre munca celor suspusi in pdl cu alta ocazie o sa va spun. pa.

  7. Mi se pare extrem de penibil ca a ajuns USL-ul sa faca chestii de genul acesta. Daca ar fi asa corecti cum pretind, nu ar recurge la astfel de modalitati de convingere.

  8. U.S.L isi formeaza o echipa de tineri care sunt manipulati pentru a merge la Bucuresti la proteste pentru bani , manicare si tigari…s-a va fi rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-s

  9. Rusine sa va fie „dragi nostri”USL-isti sunteti cei mai corupti din aceasta tara. Obrazul vostru va este gros cum indrazniti sa scoateti tinerii in strada totul pentru niste promisiuni sa le dati 150 de lei si asa zisa „tuica ” care voua va place enorm de mult . Sunteti o rusine pentru aceasta tara. Rusine Contac,rusine Tabuleac!!!! RUSINE USL!!!!

  10. USL nu stiu ce sa mai faca ca sa intoarca oamenii impotriva lui Basescu, asa ca au ajuns sa plateasca minori care ar face orice pentru bani doar ca sa se duca sa il huduie pe Basescu.Chiar este SCANDALOS!!!

  11. E de-a dreptul scandalos asa ceva. Cei din opozitie stiu ca nu sunt prea multe persoane in tara asta nemultumite de actualul Guvern, asa ca au ajuns sa recurga la aceste lucruri extrem de rusionoase si josnice. RUSINE!!!!

  12. da…. numai Turcanu, in disperarea lui, era in stare de asta…. cred ca s-a saturat Victor sa-l tina gratis pe Luchian… te zbati, asa-i?… iti tremura chilotii ca te salta potera?…. te-au inghesuit dosarele penale?…. nu va e rusine hiene disperate, ati simtit mirosul puterii si dati navala? ….credeti ca daca iesiti in frunte ca paduchii, lumea o sa va pupe mana?…. nu incercati sa apareti in roluri de justitiari batandu-va cu pumnul in piept ca voi sunteti cu poporul!…. care popor, jigodii oportuniste?…. va treziti dupa betii si apareti la tv urland ca sunteti cu poporul?…. nu sunt cu PDL-ul…. va iubesc pe toti la fel… dar in mod deosebit pe cei de la PNL… partidul marilor intelectuali!…. vai de capul vostru!….se intoarce Bratianu in mormant cand vede ce debitati si ce a ajuns un partid istoric intrat pe mana unor hoti, analfabeti, ipocriti si oportunisti…… mergeti in crasmele voastre si lasati poporul sa-si strige durerea, ingratilor!…. mai bine dictatura militara decat sa schimbam dictatorul, din Basescu in Antonescu, papusa lui Patriciu !…. mi-e sila de toti politicienii din Romania!

  13. Nu mai stie ce sa faca Turcanu ca sa mai prosteasca lumea. Cum sa castige asta presedentia CJ. Da se compara el cu Tabuleac ? Pai ala a terminat sef de promotie la ASE, pe cand Turcanu a terminat tot primul…dar la oi 🙂

  14. Bietii tineri! Sunt complet derutati! Si-au pierdut ”busola”. Nu e nici o problema! Multi romani sunt in aceiasi situatie, ….din pacate!

  15. IN NOUA GROAPA DE GUNOI e loc pentru toti PDL istii rapanosi!!!!ca asa erau toti inainte de politica!! DOMNULE PRIMAR FLUTUR cum isi permite vicele Gheorghita sa si faca pizzerie in PARC fara autorizatie??????daca nu demolati constructia din lemn……….sa va fie rusine!!!!!!

  16. Da, dar pana e gata noua groapa de gunoi, trebuie inchise depozitele actuale si acolo mai este putin loc pentru toti „USeLeii”!

  17. Cei din opozitie stiu ca nu sunt prea multe persoane in tara asta nemultumite de actualul Guvern, asa ca au ajuns sa recurga la aceste lucruri extrem de rusionoase si josnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *