Vicepreşedintele PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc: Cred că putem face deja din mers o schimbare a garniturilor politice

Manifestatiile  din aceste  zile sunt un semn de schimbare pentru toti politicienii, se precizează într-un comunicat de presă trimis de vicepreşedintele PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că este nevoie de un nou suflu în politica românească şi că îşi doreşte să facă parte din acest nou suflu.

Cei care nu inteleg aceste mesaje vor suporta consecintele mai devreme sau mai tarziu. Un examen de constiinta este necesar tuturor  si ar fi cel mai potrivit exercitiu in aceste zile. Oamenii nu mai pot suporta conditiile actuale pentru ca au ajuns deja la un
nivel critic! Boala României este Coruptia Generalizata. Din cauza asta, Poporul Român nu
mai are incredere in propriile sale forte. Poporul e farâmitat, dezinformarea e maxima. Este nevoie de un suflu nou in politica romanesca, de responsabilitate si competenta.
Eu vreau sa fac parte din acest nou suflu si sa contribui la  refacerea increderii in clasa politica. Eu cred ca se poate si putem macar oferi o speranta acestor oameni. Cred ca
putem face deja din mers o schimbare a garniturilor politice! România trebuie Reconstruită. România trebuie Regândită. România trebuie Reiubită. Democratia trebuie Reconstruită in România. Singura Cale pentru Poporul Român este democraţia„, se precizează în comunicat.

3 thoughts on “Vicepreşedintele PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc: Cred că putem face deja din mers o schimbare a garniturilor politice

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu este absolut niciun semn dle portariuc, sunte niste descreierati platiti de USL sa faca scandal. si ti-am mai spus, iesi matale in conferinte de presa, nu cu niste comunicate facute de seful tau de campanie. daca tu nu esti in stare sa inveti un comunicat de presa, atunci ce pretentii sa avem de la tine ? zi si tu …. il platesti pe unul, nu zic nu, bravo lui ca te scurge de bani, dar tu nu esti in stare sa reciti ce a scris el ? apoi, degeaba scrii tu Coruptie Generalizata sau Poporul Roman cu litere mari la inceput, adiclea sa subliniezi ceva, breeeee…handicapatule… cand nastase (cu litera mica) a privatizat fraudulos ce mai era de privatizat, unde erai sa protestezi si sa scrii cu litere mari ? de ce nu spui cat s-a furat pe vremea lui?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai baiatule, tu nici macar nu esti in stare sa vorbesti. Te bazezi pe comunicatele facute de omul tau …. bre, nu este o problema ca te scurge de bani, dar oare nu te-a invatat ca este mai bine sa iesi in conferinte de presa sa iti prezinti punctul de vedere ? Aaa…acu imi dau seama, nici el nu are incredere in tine. Degeaba scrii Coruptie Generalizata sau Poporul Roman cu majuscule, acelasi punct de vedere trebuia sa il ai si cand nasti a vandut ce se mai putea vinde din tara asta. Dar tu esti un incapabil, nici macar nu poti iesi singur intr-o conferinta de presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *