Deputatul Buhăianu: Identificarea şi sancţionarea profesorilor participanţi la proteste este intoxicare de presă

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul Catalin Buhaianu, membru al Comisiei de Educatie din Camera Deputatilor, ia atitudine fata de informatiile aparute in presa referitor la un presupus ordin dat de minister pentru identificarea si sanctionarea profesorilor care au protestat in aceste zile.

 Deputatul botosanean se arata indignat fata de eventualitatea unei astfel de masuri din partea Ministerului Educatiei. “Am aflat astazi ca in presa centrala au aparut informatii despre un presupus ordin de sanctionare a profesorilor care au iesit in strada sa protesteze. Daca acei profesori au protestat in afara orelor de program, o astfel de masura ar fi complet abuziva si nedemocratica!” a afirmat deputatul Catalin Buhaianu, la randul sau cadru didactic.

 Deputatul susţine că această informaţie nu reprezintă altceva decât o intoxicare de presă menită să creeze tensiune în rândul oamenilor.

Fiind revoltat de o asemenea posibilitate am sunat personal la Inspectoratul Scolar Judetean, insa nu exista nici un astfel de ordin venit la Botosani de la Minister. Mi-e teama ca aceasta informatie nu este decat o alta intoxicare de presa menita sa creeze tensiune in randul oamenilor. Nu este suficient ca oamenii obisnuiti protesteaza pasnic, ei trebuie intaratati de PNL si PSD ca sa provoace alegeri anticipate. Sunt cat se poate de clare eforturile disperate ale celor din PNL , Ponta oricum a inceput sa dea inapoi” a declarat Catalin Buhaianu.

One thought on “Deputatul Buhăianu: Identificarea şi sancţionarea profesorilor participanţi la proteste este intoxicare de presă

  1. Intrebare pentru Buhaianu: Daca ministerul nu a dat un asemenea ordin,atunci de ce in ultima zi nu a mai fost nici un cadru didactic? Iti spun eu – au fost amenintati ca vor fi primii la restructurari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *