Consilierul județean Ion Diaconu: Nu știu cu ce tupeu aceste personalități care au coborât din jeep-uri se alipesc manifestanților de drept

Consilierul judeţean Ion Diaconu ii acuza pe consilierii judeteni ai USL ca au lasat Directia Judeteana pentru Drumuri si Poduri, dar si Consiliul Judetean fara buget, insa au tupeul sa se alature manifestantilor de drept la protestele din Piata Revolutiei. Diaconu spune ca acesti consilieri, insotiti de liderii de partid, au venit la proteste cu limuzine si jeep-uri.

Aseara, am iesit si eu in Piata Revolutie sa vad ce se intampla. Pe linga manifestantii de drept, in Piata, la un moment dat, din niste masini luxoase, limuzine si jeep-uri au coborat niste personalitati de la USL alaturindu-se manifestantilor. La un moment dat, s-a strigat „Hotii”. Nu stiam despre cine este vorba, insa, intr-adevar consilierii judeteni si liderii celor doua partide care formeaza USL sunt niste hoti pentru ca au furat banii botosanenilor. Municipiul Botosani, alaturi de alte localitati din judetul Botosani, a fost lasat fara niciun ban la aceasta defalcare. Nu stiu cu ce tupeu aceste personalitati care au coborat din jeep-uri se alipesc manifestantilor de drept si se afiseaza in fata cetatenilor din municipiului Botosani. Nu stiu cu ce tupeu, dar banuiesc ca si din lipsa de tupeu fata de tot judetul„, a spus Diaconu.

One thought on “Consilierul județean Ion Diaconu: Nu știu cu ce tupeu aceste personalități care au coborât din jeep-uri se alipesc manifestanților de drept

  1. Manifestanti de drept?
    Asa ai afirmat, Diaconule? Cred ca nu stii ce spui! Exista cel putin un singur act normativ in Romania care da dreptul unor cetateni sa participe la manifestatii publice si altora nu? Cum imparti tu lumea, Diaconule? Dar daca unii sunt in drept de a fi manifestanti, de ce nu ai luat un microfon sa spui lumii intregi cam asa: Da, fratilor, aveti tot dreptul sa va manifestati nemultumirea si va rog sa ne mustruluiti pe noi, cei de la putere , adica PDL-ul, pentru ca noi v-am adus in starea asta. Putina rusine, don consilier judetean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *