Prefectul Cristian Roman către botoşăneni: Nu vă lăsaţi manipulaţi de politicieni de mâna a doua

Prefectul Cristian Roman si seful IJJ, Constantin Morosanu
Prefectul Cristian Roman si seful IJJ, Constantin Morosanu, marţi, la conferinţa de presă

Prefectul de Botoşani, Cristian Roman, a făcut, marţi, un apel la populaţie să nu se lase manipulată de „politicenii de mâna a doua”. El a făcut trimitere la liderii USL care au participat, luni seară, la protestele din Piaţa Revoluţiei. Roman a declarat că înţelege cetăţenii nemumlţumiţi „de unele măsuri care nu au fost dintre cele mai populare”. El consideră că oamenii au dreptul să se manifeste, însă le-a cerut acestora să nu cadă pradă politicienilor.

De neacceptat, atât pentru noi, cât poate şi pentru dumneavoastră (n.r.- presa), cât şi pentru cetăţenii acestui judeţ, este că unii politicieni de mâna a doua încearcă să folosească suferinţa oamenilor pentru a-şi atinge scopurile lor meschine, care- o spun cu toată răspunderea- nu au nicio legătură cu interesul public. Eu le cer tuturor botoşănenilor să nu se lase în niciun fel manipulaţi de acest tip de politicieni şi de oameni”, a declarat prefectul, care este de părere că în aceste manifestări „politicul nu are ce căuta”.

Prefectul susţine că atâta timp cât lumea manifestă paşnic, jandarmii nu vor interveni. De altfel, până la această dată Inspectoratul Judeţean de Jandarmi nu a aplicat nicio sancţiune manifestanţilor.

Ceea ce se întâmplă în Botoşani, aceste manifestări, considerăm că politicul nu are ce căuta, pentru că ingerinţa politicului poate face mult rău societăţii în care trăim. Totodată, dezavuez în mod public şi sunt împotriva oricărui act de violenţă şi, slavă domnului că la noi, în Botoşani, nu s-a întâmplat şi sperăm că nu se vor întâmpla astfel de situaţii şi asta pentru că botoşănenii au o bună creştere şi un bun simţ. Atrag atenţia la provocările care ar putea avea loc şi mai ales la provocatori. Să ne uităm cu toţii la cine sunt aceştia şi este foarte suficient să ne dăm seama”, a mai spus prefectul.

Zeci de protestatari în Piaţa Revoluţiei: “Un pitic şi cu un chior şi-au bătut joc de popor!”. Vezi VIP-urile care participă la protest şi declaraţiile şoc ale acestora! FOTO

One thought on “Prefectul Cristian Roman către botoşăneni: Nu vă lăsaţi manipulaţi de politicieni de mâna a doua

  1. si cine sunt politicienii de mana a 2 a ??? cei alesi de populatie sau cei numiti de partid???? cred ca ar trebui sa-ti revizuesti discursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *