Patru directori de şcoli, înlocuiţi din funcţii

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ

Directori noi la patru unităţi de învăţământ din judeţ, începând cu 16 ianuarie, în urma demisiilor depuse de foştii directori. Decizia de numirea a directorilor şcolilor Călăraşi, Mileanca, Copălău şi a directorului adjunct de la Grup Şcolar Săveni a fost luată, luni, în cadrul Consiliului de administraţie al IŞJ.

Dacă unii dintre directori au demisionat din funcţii din motive personale, în cazul a doi dintre aceştia s-a ajuns la demisie în urma unor neînţelegeri cu reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale.

În urma demisiei directorului Şcolii din Călăraşi, Romică Daneş, a fost numit pe funcţie Gheorghe Papuc. La Şcoala Mileanca, prin demisia directorului Ciprian Mitoceanu a fost numit în funcţie Gheorghe Ţurcănaşu. La Şcoala din Copălău a fost numită director Rodica Guşe în locul Elenei Muraru, în timp ce pe funcţia de director adjunct al Grupului Şcolar „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni a fost numită Dana Băetu.

În două dintre aceste cazuri a fost vorba de neînţelegerile dintre foştii directori şi primării. Este vorba de Mileanca şi Călăraşi„, a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct al IŞJ.

One thought on “Patru directori de şcoli, înlocuiţi din funcţii

  1. Ghita Turcanasu e-n stare sa pupe si gunoiul de grajd , nu numai pe jigodiile din pdl ,usl si chiar ar merge cu mare drag in groapa lui ,,ceausescu ” ,mare curvar si ar face niste aranjamente in scoala , ca mai are un pic si pleca la timtirim . mare pacalici, cate curve ai mai futut ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *