Comunicat de presă: PNL nu se erijează în iniţiator al prezentelor mişcări de stradă

Organizaţia judeţeană a PNL a remis redacţiei un comunicat de presă prin care arată că liberalii se vor alătura botoşănenilor care protestează în Piaţa Revoluţiei, însă nu se erijează în iniţiator al prezentelor mişcări de stradă.

România trece astăzi prin momente dificile măcinată fiind de mişcări de stradă care au la bază nemulţumirea cetăţenilor faţă de actuala orânduire.

Prin urmare Biroul Politic Teritorial al PNL Botoşani întrunit în şedinţă extraordinară şi ţinând cont de apelul la manifestare paşnică a preşedintelui PNL şi copreşedintelui USL Crin Antonescu, anunţă că este alături de botoşănenii protestatari, pentru că înainte de a fi membru de partid fiecare dintre noi este cetăţean al acestei ţări.

De asemenea BPT al PNL face apel la toţi membrii şi simpatizanţii care vor să se alăture cetăţenilor protestatari, nemulţumiţi de situaţia grea din ţară datorată actualei puteri, să o facă mod paşnic şi civilizat , şi totodată anunţă că nu se erijează în iniţiator al prezentelor mişcări de stradă„, se spune în comunicat.

One thought on “Comunicat de presă: PNL nu se erijează în iniţiator al prezentelor mişcări de stradă

  1. Penibil,cu totii stim ca nu asa se rezolva problemele.La patru ani avem ocazia sa votam nu sa intindem mana la o punga de faina .Mai sunt cateva luni pana la alegeri ,sa inteleg ca usl pica in sondaje si se grabesc cu anticipatele.Ce-au rezolvat in trei zile de protest ?astia traiesc cu impresia ca cateva mii de oameni in tara care ies in strada vor schimba guvernul,presedintele…hai sa fim seriosi nu suntem atat de bananieri .Sunt de acord ca opozitia sa incerce sa preia puterea dar … la 4 ani.Eu de exemplu nu sunt de acord cu taxa auto…dar stiu foarte bine ca nimic nu se va rezolva….a inceput cu Tariceanu …a fost si psd-ul cu pdl-ul la guvernare si …..nimic,concluzia :sa crezi ca ceilalti care au stat pe margine de ceva timp si au burtile goale se vor gandi la noi ……..HAHAHAHA mai ales Antonescu si Ponta nu pot dormi noptea de grija oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *