Liberalii au decis să iasă, luni seară, în stradă

proteste in Piata Revolutiei din BotosaniBiroul Politic al Partidului Naţional Liberal Botoşani a decis, luni, susţinerea manifestanţilor care se vor aduna, din nou, luni seară, în Piaţa Revoluţiei din Botoşani. Liberalii vor participa la acţiunile de stradă alături de oponenţii lui Băsescu.

PNL susţine manifestările spontane, iar cei care vor să participe pot sa participe. Îi vom susţine pe cei care manifestă paşnic, fără violenţă”, a declarat liderul PNL, Florin Ţurcanu.

Ţurcanu va merge în Piaţa Revoluţiei alături de alţi membri ai conducerii partidului,

Protestul va începe la ora 17.00, la el fiind aşteptaţi peste 100 de oameni.

One thought on “Liberalii au decis să iasă, luni seară, în stradă

  1. Revolta „gușterilor“ – Dan Badea – „Curentul” (Luni, 16 ianuarie 2012, 19:32)

    Als Ob [utilizator]
    Revolta „gușterilor“, declanșată după demisia lui Raed Arafat din ministerul sănătății, a fost pregătită, organizată și susținută de alianța anti-românească USL. Este singura concluzie rezonabilă ce poate fi trasă după evenimentele petrecute în ultimele zile în București și în mai multe orașe din țară.
    Pentru a-și mobiliza masele de manevră formate în general din persoane lipsite de discernământ, derbedei, pensionari senilizați sau dezinformați, aurolaci, gură-cască și alți gușteri ușor de manipulat, liderii USL s-au folosit de mașinăria de propagandă verificată de nenumărate ori în ultimii ani, adică de antenele lui Voiculescu și Schwartzenberg-Ghiță, precum și de rețeaua de socializare Facebook, canale a căror utilitate în astfel de operațiuni a fost deja dovedită. Antena3, Realitatea TV și apelurile/petițiile de pe Facebook au fost primele arme folosite de USL împotriva democrației, înainte de utilizarea pietrelor de dat în cap, aduse la sacoșă de golanii incitați de tonomatele lui Ponta și Antonescu. Motivul recurgerii la această soluție extremă – adică rezolvarea prin mișcări de stradă a marilor probleme politice cu care se confruntă USL- este cât se poate de simplu. Deși s-a intrat în anul electoral, liderii uniunii n-au reușit să-și impună în instituțiile democratice avute la dispoziție, adică Parlament și Curtea Constituțională, temele de pe agenda politică proprie și nici să le respingă pe cele impuse de coaliția aflată la guvernare. Ei n-au reușit să găsească astfel nici măcar motivele legale pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, tema politică fundamentală de pe agenda USL, darămite să respingă temele lansate de adversarii politici, precum comasarea alegerilor, reorganizarea teritorială și modificarea Constituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *