Maria Ţiprigan: Dezaprobăm aceste genuri de manifestări care au avut loc în ţară şi ne manifestăm dezaprobarea faţă de aceste comportamente

Maria Tiprigan, liderul SIP
Maria Tiprigan, liderul SIP

Sindicatul Învăţământului Preuniversitar dezaprobă protestele anti-Băsescu. Maria Ţiprigan, liderul SIP Botoşani, a declarat că în democraţie omul are dreptul să îşi manifeste liber nemulţumirile, dar nu prin manipulare politică şi prin violenţă. Reprezentanţii SIP condamnă ceea ce s-a întâmplat la mitingurile din ţară.

Poţi să fii un om civilizat, poţi să te manifeşti civilizat, dar nu să loveşti jandarmii, să distrugi bunurile, nu să faci dezordine şi să te manifeşti în mod huliganic. Dezaprobăm aceste genuri de manifestări care au avut loc în ţară şi ne manifestăm dezaprobarea faţă de aceste comportamente. Şi, mai mult, dezaprobăm implicarea politică a unor formaţiuni. „, a precizat Maria Ţiprigan.

Aceasta a declarat că şi profesorii au declanşat nenumărate proteste pentru drepturile de care au fost privaţi, însă aceste drepturi au fost cerute civilizat, legal şi nu folosind forţa. Maria Ţiprigan a declarat că nu a primit solicitări din partea personalului din învăţământ de a participa la protestele din Piaţa Revoluţiei, însă profesorii care vor ieşi spontan în stradă sunt liberi să o facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *