Comunicat USL: Considerăm că singura soluţie democratică este demisia preşedintelui Traian Băsescu

U.S.L. Botosani isi exprima deplina solidaritate  cu miscarile de protest desfasurate in aceste zile la nivel national.  In acelasi timp nu putem fi de acord cu actele de violenta ale unor grupuri infiltrate avand drept scop diminuarea efectului protestului justificat al cetatenilor  romani.

Romanii au demonstrat ca nu mai suporta umilinta la care este supus de regimul Udrea – Basescu – Boc. Poporul roman si-a recapatat demnitatea si constiinta fortei sale.

Efectele incompetentei, ipocriziei, arogantei, minciunii si coruptiei actualilor guvernanti se manifesta in toate domeniile de activitate si la toate nivelele de decizie.

 Nu putem accepta ca cetatenii Romaniei sa fie catalogati de un lider national PDL ca fiind “viermi care isi merita soarta”, iar liderul judetean PDL sa ne considere pe noi botosanenii  drept “moluste si taratoare”.

 Consideram ca singura solutie democratica este demisia presedintelui Traian Basescu, a guvernului Boc si organizarea de alegeri anticipate.

  Cu ajutorul cetatenilor de buna credinta, vom reda Romania romanilor si Botosaniul botosanenilor, se precizează într-un comunicat al USL Botoşani.

One thought on “Comunicat USL: Considerăm că singura soluţie democratică este demisia preşedintelui Traian Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *